Netflix Daily

Netflix Daily: Elite heeft releasemaand; Murder Mystery breekt records

Murder Mystery met Jennifer Aniston en Adam Sandler doet het uitstekend op Netflix. De film heeft inmiddels records gebroken. Daarnaast werkt Netflix aan een documentaire over Fernando Alonso en weten we de releasemaand van Elite seizoen 2

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Murder Mystery breekt records

De film Murder Mystery is voorlopig de meest succesvolle film van Netflix. De streamingdienst voegde vrijdag de film met Adam Sandler en Jennifer Aniston in de hoofdrol toe. In het eerste weekend werd de film door 31 miljoen huishoudens gekeken, 13,4 miljoen in Noord-Amerika en 17,5 in de rest van de wereld. Een kijkbeurt wordt pas meegerekend als minimaal zeventig procent van de film is bekeken.

Pose-maker Janet Mock tekent exclusieve deal

Netflix heeft Janet Mock binnengehaald. De maker van Pose heeft een exclusieve deal getekend waardoor Netflix voortaan eerste keus heeft bij nieuwe projecten van Mock. Netflix betaalt miljoenen voor de deal die in eerste instantie drie jaar duurt. Wel houdt Mock toestemming om te werken aan Pose.

Elite seizoen 2 heeft releasemaand

Meestal maakt Netflix direct een releasedatum bekend, voor Elite is dat wat anders. Het tweede seizoen van de Spaanse serie komt na de zomer en wel in september. Een exacte datum is nog niet bekendgemaakt, want daarvoor was het filmpje nét te kort.

Na Formule 1-docu werkt Netflix nu aan Alonso-docu

In navolging van de Formule 1-documentaire die Netflix eerder online heeft geplaatst, schijnt de streamingdienst nu te werken aan een documentaire over Fernando Alonso. De coureur wordt momenteel nadrukkelijk gevolgd door camera’s van Netflix. Naar verwachting wordt de documentaire in 2020 toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Dear White People in augustus terug

Dear With People keert in augustus terug voor een nieuw seizoen op Netflix. De streamingdienst heeft door middel van een video aangekondigd dat het derde seizoen van de reeks op 2 augustus wordt toegevoegd aan het aanbod. De aankondiging werd bekendgemaakt in de Great Grits Debate video die hieronder te bekijken is.

The Rain komt terug voor derde seizoen

The Rain wordt voorzien van een derde seizoen. De Deense Netflix Original gaat in 2020 voorzien worden van nieuwe afleveringen en dat is maar goed ook, want seizoen 2 eindigde met een grote cliffhanger. Netflix heeft wel direct bekendgemaakt dat het derde seizoen van de reeks ook direct het laatste seizoen is.

Alles over The Rain seizoen 3

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Goosebumps 2 Komedie 2018 5.6
Beats Drama 2019
The Edge of Democracy Docu 2019 6.5
Memory Games Docu 2018 7.6
From Japan to Egypt Komedie 2017 6.1

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van woensdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?