Netflix Daily

Netflix Daily: Hoofdrol voor nieuwe Obama-serie vergeven, nieuwe beelden Kung Fu Panda-serie

Will Forte gaat schitteren in Bodkin, een zeven afleveringen donkere komediethriller die is gemaakt door Jaz Scharf. De serie is afkomstig van het productiebedrijf van de Obama’s. Ondertussen zijn er ook nieuwe beelden verschenen van Kung Fu Panda: De Drakenridder.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Hoofdrol voor nieuwe Obama-serie vergeven

Will Forte gaat schitteren in Bodkin, een zeven afleveringen donkere komediethriller die is gemaakt door Jaz Scharf. De serie is onderdeel van de aankomende projecten van president Barack Obama en Michelle Obama’s Higher Ground Productions. De serie volgt een bont gezelschap van podcasters die de mysterieuze verdwijning van drie vreemden in een idyllische Ierse kustplaats gaan onderzoeken.

Nieuwe beelden Kung Fu Panda-serie

Ondertussen komt er ook een nieuwe Kung Fu Panda-serie naar Netflix. Kung Fu Panda: De Drakenridder zie je vanaf 14 juli op Netflix. Om fans alvast een glimp te krijgen van de nieuwe kinderserie, heeft Netflix alvast de eerste trailer gelanceerd. In de serie draait het om de legendarische krijger Po die samen met een Engelse eliteridder op een wereldwijde missie gaat om magische wapens, zijn reputatie – en de wereld – te redden.

Noodstop! Snowpiercer komt na vier seizoenen tot een einde

Snowpiercer zal nog één keer rond de wereld razen, daarna is het voorbij. De serie is al volop bezig met het vierde seizoen, die aanstaande winter zal verschijnen in de Verenigde Staten op TNT en bij ons op Netflix. Daarna is het gedaan.

Lees alles over Snowpiercer

Acteurs The Chosen One overleden na auto-ongeluk na opnames

Twee acteurs van de serie The Chosen One zijn dit weekend overleden aan de gevolgen van een auto-ongeluk. In totaal zaten er acht crewleden in een bus, waarvan de andere zes gewond raakten.

Lees alles over The Chosen One

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?