Netflix Daily

Netflix Daily: Charlize Theron zwaargewond bij The Old Guard, Surviving Joe Exotic komt eraan

Charlize Theron blijkt zwaargewond te zijn geraakt bij de opnames van de Netflix-film The Old Guard. Daarnaast is er een nieuwe documentaire over Tiger King onderweg. De docufilm heet Surviving Joe Exotic.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Charlize Theron zwaargewond bij opnames The Old Guard

Charlize Theron heeft het zwaar te verduren gekregen tijdens de opnames van The Old Guard. De 44-jarige actrice laat nu weten dat ze na de opnames liefst drie keer geopereerd moest worden. Liefst vijf weken liep ze door met haar blessure. “Door de strakke planning was het onmogelijk om te laten onderzoeken hoe erg het was. Dus ik knokte door. Ik moest nog een hele vechtscène opnemen in vijf dagen tijd met een duim die er tot op het bot af lag.”

Daarnaast kreeg Theron te maken met een overbelaste zenuw in haar elleboog. “Ik verloor dus eigenlijk alle controle in mijn hand. We draaiden een scène waarbij ik op een paard zat met een hand waar ik niks mee kon. Dat was heftig. Pas nadat we klaar waren met filmen werd het duidelijk dat ik drie operaties nodig had”, aldus Theron in Stellar Magazine.

Tiger King-docu volgende week te zien

Tiger King heeft de gemoederen flink beziggehouden. De Netflix-documentaire over Joe Exotic werd in de laatste maanden volop nabesproken. Inmiddels is duidelijk dat we vanaf volgende week ook aan de slag kunnen met Surviving Joe Exotic. De documentairefilm wordt op 25 juli uitgezonden op Animal Planet.

La Reina del Sur verlengd voor derde seizoen; Netflix scoort de rechten

La Reina del Sur gaat verder met een derde seizoen. Zat er liefst acht jaar tussen het eerste en tweede seizoen, ditmaal hebben de partijen besloten om sneller te handelen. Telemundo heeft een derde seizoen besteld, waar Netflix de internationale streamingrechten heeft gescoord.

Lees alles over La Reina del Sur

Dirty John seizoen 2: The Betty Broderick Story

Dirty John is terug met het tweede seizoen. Een nieuwe zaak wordt belicht, namelijk The Betty Broderick Story. USA Network brengt de van origine podcast als eerste in de Verenigde Staten op de buis, daarna zal het seizoen te zien zijn op Netflix. En daarvan is de releasedatum nu bekendgemaakt!

Lees alles over Dirty John

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Suits (8 seizoenen) Drama 2013 8.8 2020-07-18

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?