Netflix Daily

Netflix Daily: Castfoto Sweet Magnolias verschenen, The World Is Yours-regisseur werkt aan Netflix-film

De mannen van Serenity zijn bij één gekomen voor een laatste castfoto voordat de opnames van Sweet Magnolias seizoen 2 zijn afgerond. Ondertussen werkt The World Is Yours-regisseur Romain Gavras aan een nieuwe film voor Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Castfoto Sweet Magnolias verschenen

De opnames van het tweede seizoen van Sweet Magnolias zijn bijna afgerond. Een mooi moment voor de mannen uit de serie om bij één te komen voor een foto van de cast. Opmerkelijk genoeg is er één opvallende afwezige bij ‘Men of Serenity’. Bill Townsend, gespeeld door Chris Klein, staat namelijk niet op de foto. Nu de opnames van het seizoen bijna zijn afgerond, is het de vraag wanneer seizoen 2 naar Netflix komt.

The World Is Yours-reggiseur maakt nieuwe Netflix-film

Romain Gavras, bekend van The World Is Yours en twee jaar later van Our Days Will Come werkt voor Netflix aan een nieuwe film. De streamingdienst wil nog niets kwijt over de titel, het plot en het genre van de mysterieuze film. De opnames vinden momenteel plaats in Frankrijk en het script komt van Gavras en Lady Ly.

Hoofdrolspeler Élite neemt na vier seizoenen afscheid

Het einde van het vierde seizoen van Élite betekende ook het einde van één van de hoofdrolspelers in de serie. Guzmán neemt na vier seizoenen namelijk afscheid van de reeks. Dat liet hij weten via een uitgebreid bericht op Instagram.

Lees alles over Élite

Grote Surprise: Firefly Lane seizoen 2 nog dit jaar op Netflix

Het tweede seizoen van Firefly Lane lijkt ineens veel eerder op Netflix te komen dan eerder verwacht. Netflix maakt nu bekend dat we nog dit jaar antwoord krijgen op de grote cliffhanger waar we aan het einde van seizoen 1 mee achterbleven. Dat deed de streamingdienst door middel van een post op Twitter.

Lees alles over Firefly Lane

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?