Netflix Daily

Netflix Daily: Team USA (vrouwen) komt naar Netflix, eerste beelden The Monkey King

Heb jij ook al zo’n zin in het wereldkampioenschap voor vrouwen in Australië en Nieuw-Zeeland? Is je antwoord ‘ja’, dan hebben we goed nieuws voor je: er wordt een documentaire gemaakt over Team USA! En daarnaast beschikken we over de eerste beelden van The Monkey King.

Alex Morgan en Megan Rapinoe op Netflix

In het mannenvoetbal is het nationale elftal van de Verenigde Staten een team dat vaak meedoet, maar nooit wint. In het vrouwenvoetbal is dit echter helemaal anders: Team USA maakt al jaren de dienst uit en doet het bijvoorbeeld veel beter dan onze eigen Oranje Leeuwinnen. Alex Morgan en Megan Rapinoe zijn overbekende namen en nu komt Team USA ook nog eens naar Netflix. De streamingdienst heeft Emmy-winnaar Rebecca Gitlitz aangetrokken om een documentaire te maken over de Amerikaanse vrouwen. Onderwerpen als raciale diversiteit, LGBTQ+-rechten, gelijke beloning, familie en moederschap komen stuk voor stuk voorbij.

Eerste beelden The Monkey King

Daarnaast beschikken we dus over de allereerste beelden van de aankomende animatiekomedie The Monkey King! Het verhaal van deze film is gebaseerd op een Chinees verhaal uit de oudheid en Netflix zet de titel in de markt als een komedie die geschikt is voor het hele gezien, maar mét actie-elementen. Jimmy O. Yang verzorgt de stem van Monkey, die de ‘slechteriken’ te lijf gaat met zijn magische vechtstok. Hij neemt het op tegen 100 demonen, de zogenaamde Dragon King (Bowen Yang) en zijn allergrootste vijand… zijn eigen ego! Op 18 augustus gaat The Monkey King in première op Netflix!

Dit zijn de best bekeken series op Netflix in 2023

Lees het bovenstaande tussenkopje eens, heb jij wel een idee? We hebben het dus over de best bekeken series op Netflix in 2023, zoals… The Witcher? Nee! Geralt of Rivia staat er dus (nog) niet tussen. Maar Ginny & Georgia seizoen 2 en Manifest seizoen 4 bijvoorbeeld weer wel. Benieuwd naar de voltallige lijst? Check de link hieronder!

Lees alles over de best bekeken series op Netflix

Wanneer komt Knokke Off seizoen 2 op Netflix?

Het eerste seizoen van Knokke Off is in België al sinds mei 2023 te bekijken en sinds juli 2023 staat de serie ook op Netflix, maar mogen we ook een tweede seizoen verwachten? Ondanks dat daar nog geen officiële uitspraken over zijn gedaan, ziet het er wel goed uit voor fans van Knokke Off. Ini Massez, die voor de serie verantwoordelijk is voor de rol van Angelique, liet namelijk al weten dat de cast staat te springen om een vervolg. Dat deed ze in een interview met Het Laatste Nieuws. “Wij zouden dat heel fijn vinden. Maar wij weten daar echt nog niets van. En waarschijnlijk als ik het zou weten, zou ik het niet mogen zeggen. Maar ik weet het echt nog niet. Ik denk dat er ideeën en plannen genoeg zijn. En wij hopen dat allemaal. Dat zou heel fijn zijn.”

Lees alles over Knokke Off

Het nieuwe aanbod van woensdag:

My Happy Marriage (1 seizoen) Anime 2023 2023-07-19
Los (casi) Idolos de Bahia Colorada Komedie 2023 2023-07-19
The Deepest Breath Docu 2023 8.1 2023-07-19
Knokke Off (1 seizoen) Drama 2023 7.8 2023-07-19

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van woensdag

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?