Netflix Daily

Netflix Daily: Chandler in film Clooney, He-Man naar Netflix

George Clooney heeft Kyle Chandler binnengehaald voor zijn nieuwe film op Netflix. Daarnaast mogen we He-Man binnenkort op Netflix verwachten en werkt Dave Chappelle aan zijn vijfde stand-up special voor Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Chandler in Netflix-film Clooney

George Clooney is erin geslaagd om Kyle Chandler te strikken voor zijn nieuwe film op Netflix. De film vertelt het verhaal van een briljante en eenzame wetenschapper Augustine, gespeeld door Clooney. Tijdens zijn laatste post ontvangt hij nieuws over een catastrofale gebeurtenissen. De wetenschappers worden gedwongen om te vertrekken, maar Augustine weigert. Hij komt achter informatie van een mysterieus kind. Ondertussen zoekt Augustine naar contact met een ruimteschip dat terugkeert naar de aarde. De astronaut wordt gespeeld door Chandler.

Netflix blaast He-Man nieuw leven in

Kevin Smith gaat voor Netflix aan de slag met een nieuwe serie over He-Man. In de nieuwe uitvoering van de serie gaan de verhalen van He-Man en Skeletor verder. De vernieuwde reeks gaat door het leven onder de naam Masters Of The Universe: Revelation. Een releasedatum voor de vernieuwde uitgave van He-Man is nog niet bekend.

Vijfde stand-up special Dave Chappelle onderweg naar Netflix

Dave Chappelle keert spoedig terug op Netflix voor alweer zijn vijfde stand-up special. De streamingdienst heeft aangekondigd dat we vanaf 26 augustus aan de slag kunnen met Dave Chappelle: Sticks and Stones. Een eerste teaser voor de nieuwe show is alvast verschenen.

Trailer The Politician verschenen

Netflix heeft de officiële trailer van The Politician gelanceerd. Het eerste seizoen van de reeks bestaat uit acht afleveringen en wordt op 27 september toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Het is de eerste serie van Ryan Murphy voor Netflix.

Lees alles over The Politician

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Spider-Man: Een Nieuw Universum Actie 2018 8.5

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?