Netflix Daily

Netflix Daily: Tiger King-dierentuin gesloten, Cole Sprouse over breuk met Lili Reinhart

De dierentuin die te zien was in Tiger King is inmiddels definitief gesloten en niet meer te bezoeken. Daarnaast heeft Cole Sprouse, beter bekend als Jughead uit Riverdale, zich openhartig uitgesproken over zijn breuk met Lili Reinhart (Betty Cooper).

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Dierentuin uit Tiger King definitief gesloten

Het is niet langer mogelijk om een bezoekje te brengen aan The Greater Wynnewood Exotic Animal Park. Voormalig eigenaar Jeff Lowe heeft via Facebook laten weten dat de dierentuin definitief is gesloten. Nieuwe opnames van Tiger King gaan dan ook opgenomen in Thackerville, Okla, waar Lowe ook nog een dierentuin heeft.

Cole Sprouse openhartig over breuk met Lili Reinhart

Cole Sprouse heeft openhartig gereageerd op zijn breuk met Lili Reinhart. De twee acteurs uit Riverdale zetten in januari de eerste stap om uit elkaar te gaan en hakten in maart definitief de knoop door. “Wat een ongelooflijke ervaring heb ik gehad. Ik voel altijd gelukkig dat ik de kans heb gehad om verliefd te worden. Ik wens haar niet meer dan het allerbeste.”

Jane the Virgin seizoen 5 eindelijk aangekondigd door Netflix

Na anderhalf jaar wachten is het zover, een nieuw seizoen van Jane the Virgin zal op Netflix verschijnen. Het is tevens het slotseizoen van de populaire reeks, want Jane the Virgin is gestopt na het vijfde seizoen. Tevens is de spin-off van de reeks voortijdig afgeblazen.

Lees alles over Jane the Virgin

Warrior Nun verlengd voor een tweede seizoen

Warrior Nun zal terugkeren voor minimaal een tweede seizoen. De serie over nonnen met superkrachten was in juli een groot succes op Netflix en daardoor is er razendsnel besloten een vervolg te maken.

Lees alles over Warrior Nun

Het nieuwe aanbod van gisteren:

DeMarcus Family Rules (1 seizoen) Reality 2020
High Score (1 seizoen) Docu 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?