Netflix Daily

Netflix Daily: Nailed It! gaat internationaal en Khan gecontracteerd

Nailed It! gaat internationaal met diverse nieuwe shows, Nahnatchka Khan is door Netflix gecontracteerd en de cast van Elite kijkt naar hun eigen auditietapes.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nailed It! gaat internationaal

Nailed It! is een grote hit en gaat door Netflix nu ook mondiaal. De Amerikaanse versie heeft al diverse seizoenen en nu zal er in oktober ook een Nailed It! France en Nailed! It Spain verschijnen. In Spanje zal het hilarische duo La Terremoto en Christian Escribà het programma presenteren.

Slotseizoen The Big Bang Theory in oktober op Netflix

Netflix heeft bekendgemaakt wanneer we aan de slag kunnen met het slotseizoen van The Big Bang Theory. Het slotstuk van de reeks wordt op 1 oktober in één keer toegevoegd aan het aanbod. Daarmee staan vanaf die datum alle twaalf afleveringen van The Big Bang Theory op Netflix.

Lees alles over The Big Bang Theory

Nahnatchka Khan gecontracteerd

Netflix heeft een nieuwe first look deal gesloten. Ditmaal met Nahnatchka Khan. Ze is schrijver, director en producer van Always Be My Maybe. De komende jaren zal Netflix het exclusieve recht hebben om als eerste een nieuw filmplan te zien van Khan en mogelijk te laten maken.

The Walking Dead seizoen 9 in oktober op Netflix

The Walking Dead keerde eerder dit jaar terug op Netflix. Acht seizoenen van de reeks over de zombie-apocalyps staan inmiddels op Netflix. Vanaf 9 oktober komt daar ook een negende seizoen bij. In de Verenigde Staten wordt inmiddels ook al gewerkt aan een tiende seizoen.

Lees alles over The Walking Dead

Elite castleden bekijken hun auditietapes

Inmiddels zijn de acteurs van Elite zeer geliefd en succesvol, maar nog niet zo lang geleden waren de meeste nog zeer onbekend. Als beginnende acteurs kwamen ze auditie doen bij de Spaanse hitserie van Netflix. De cast is nu samen naar hun eigen auditietapes gaan kijken en dat levert hilarische reacties op.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Kabir Singh Drama 2019 7.5
The Poison Rose Drama 2019 4.5

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?