Netflix Daily

Netflix Daily: Snabba Cash is terug en Leonardo DiCaprio in Squid Game?

Het tweede seizoen van Snabba Cash staat voor de deur en de trailer van deze Zweedse serie is alvast verschenen. Er wordt gewerkt aan het tweede seizoen van Squid Game met misschien wel een hele grote naam uit Hollywood?

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Leonardo DiCaprio in Squid Game?

De verwachtingen zijn al hooggespannen voor het tweede seizoen van Squid Game, maker Hwang Dong-hyuk heeft de lat nog wat hoger gelegd. Hij heeft namelijk tegenover Variety gezegd Leonardo DiCaprio een mooie optie te vinden. Tijdens een perspraatje kreeg hij de vraag of er Hollywood-namen in seizoen twee zouden verschijnen. “We hebben er geen plan voor, maar als de kans zich voordoet, misschien in seizoen 3. Seizoen 2 speelt zich volledig af in Korea. Leonardo DiCaprio zei wel dat hij fan was van Squid Game, misschien kunnen we hem vragen of hij mee wil doen aan de games.”

Snabba Cash seizoen 2 komt eraan; trailer verschenen

Het tweede seizoen van Snabba Cash staat voor de deur. De tijd is een jaar vooruit gedraaid en we zien hoe het verder gaat met Leya en Jamal. Vanaf 22 september – oftewel donderdag – zullen alle afleveringen te zien zijn op de streamingdienst. De trailer is nu alvast verschenen.

Hoe is het nu met Lori Vallow en Chad Daybell uit Sins of our Mother

Lori Vallow en Chad Daybell zitten in de gevangenis in afwachting op de rechtszaak voor de moord op JJ Vallow en Tylee Ryan. In Sins of our Mother wordt de bizarre zaak verteld, waarbij het verhaal tot vrij recent wordt verteld. Maar wat zijn de laatste ontwikkelingen uit Sins of or Mother en hoe gaat het nu met Lori Vallow en Chad Daybell?

Lees alles over Sins of our Mother

Flix Tip: Away

Kun jij films en series als Interstellar, Gravity en The Expanse wel waarderen, ben je fan van de ruimte, het universum en het onbekende; dan is de Netflix-serie Away (10 afleveringen) misschien wel een aanrader.

Lees alles over Away

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Chesapeake Shores (5 seizoenen + S06E06) Drama 2022 7.5 2022-09-19
Go, Dog, Go (3 seizoenen) Kinderen 2022 7.0 2022-09-19

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?