Netflix Daily

Netflix Daily: Meer reality in aantocht, SpongeBob-film komt naar Netflix

We mogen ons opmaken voor meer reality op Netflix. De streamingdienst is de samenwerking aangegaan met verschillende partijen voor nieuwe programma’s. Daarnaast is er een nieuwe SpongeBob-film in aantocht op Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Meer reality in aantocht op Netflix

Netflix wil meer reality en competitieseries toevoegen aan zijn aanbod. In dat kader heeft de streamingdienst een deal gesloten met twee nieuwe producten. Het gaat om Studio Lambert en Lion Television. Studio Lambert, bekend van The Circle en Undercover Boss werkt aan een reality game show waarbij deelnemers naar een tropische locatie worden gevlogen. Daar zullen ze deelnemen aan challenges en voor dilemma’s staan om een grote prijs te kunnen winnen. Ondertussen wordt ook gewerkt aan een danscompetitie. Daarnaast werkt Studio Lambert aan The Circle USA seizoen 2.

Lion Television werkt ondertussen aan een nieuw programma met betrekking tot daten. Details daarover zijn nog niet bekend, maar wel is de casting al gestart. Het project gaat momenteel door het leven onder de naam The Date.

SpongeBob: Schiet the hulp in november naar Netflix

Netflix heeft de release van SpongeBob: Schiet te hulp aangekondigd. De film wordt op 5 november toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. In de film gaan SpongeBob en Patrick op avontuur om Gerrit te redden nadat hij is geslaknapt.

Santa is coming! The Christmas Chronicles 2 in november op Netflix

Netflix kondigde in september de allereerste kerstfilm van 2020 aan. The Christmas Chronicles was twee jaar geleden een groot succes en een vervolg kon dan ook niet uitblijven. Dit najaar kunnen we opnieuw met de Kerstman op pad, die hulp krijgt van zijn vrouw. De officiële trailer is inmiddels gelanceerd.

Lees alles over The Christmas Chronicles 2

Nieuwe aanwijzingen Jack Wheeler-zaak uit Unsolved Mysteries: Washington Insider Murder

De moord op Jack Wheeler uit Unsolved Mysteries roept nog altijd veel vragen op. In 2010 werd Wheeler vermoord gevonden op een afvalstortplaats. Maar wat is er nou echt gebeurd? En zijn er na de aflevering Washington Insider Murder van Unsolved Mysteries nieuwe aanwijzingen rondom Jack (John) Wheeler?

Lees alles over Jack Wheeler

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Unsolved Mysteries (2 seizoenen) Crime 2020
Midnight Sun Drama 2018 6.6

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?