Netflix Daily

Netflix Daily: Spin-off To All The Boys I’ve Loved Before, Squid Game zorgt voor top kwartaal

To All The Boys I’ve Loved Before krijgt een spin-off op Netflix en de naam daarvan is bekendgemaakt. Ondertussen heeft het eerste seizoen van Squid Game gezorgd voor een top kwartaal op Netflix met een enorme groei aan nieuwe abonnees.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Spin-off To All he Boys I’ve Loved Before in aantocht

To All The Boys I’ve Loved Before krijgt een spin-off op Netflix. Zo krijgt de filmreeks toch nog een vervolg. In de spin-off draait het om Kitty Song Covey, het zusje van hoofdpersonage Lara Jean. De spin-off gaat door het leven onder de naam XO, Kitty. Anna Cathcart vertolkt de rol van Kitty. Een releasedatum voor de spin-off is nog niet bekend.

Squid Game zorgt voor top kwartaal op Netflix

Netflix heeft een topkwartaal achter de rug door het grote succes van Squid Game. De streamingdienst heeft in het derde kwartaal van dit jaar mee abonnees binnengehaald dan de verwachting was. Dat heeft de dienst deels te danken aan Squid Game. Het totaal kwam uit op 4,4 miljoen nieuwe abonnees. Een verdubbeling van het aantal in dezelfde periode vorig jaar. Door de nieuwe abonnees steeg de omzet met 16 procent tot 7,5 miljard dollar. De nettowinst steeg tot 1,4 miljard dollar.

Ozark seizoen 4 heeft teaser en vroege 2022-release

Het vierde seizoen van Ozark is officieel aangekondigd voor januari 2022. Dit was eigenlijk al bekendgemaakt door hoofdrolspeler Jason Bateman, want in zijn eigen podcast liet hij vorige week al ontvallen dat het vermoedelijk januari zou worden. Nu is er een exacte datum én teaser.

Lees alles over Ozark

Script Outlander seizoen 6 verschenen: van passie tot twists

Het wachten op het zesde seizoen van Outlander is in volle gang. Het wachten wordt enigszins verzacht met een nieuws bericht van Entertainment Weekly. Het medium heeft namelijk een blik mogen werpen op een deel van het script van een aflevering van het zesde seizoen van de serie.

Lees alles over Outlander

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Gabby’s Poppenhuis (3 seizoenen) Kinderen 2021 2021-10-19
W Jak Morderstwo Crime 2021 4.3 2021-10-19
Theo Von: Regular People Stand-up 2021 2021-10-19

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?