Netflix Daily

Netflix Daily: La Casa de Papel in Rainbow Six, komedieserie voor RuPaul

Een klein evenement van La Casa de Papel is beschikbaar in Rainbow Six. Daarnaast krijgt RuPaul zijn eigen sitcom en wordt er een documentaire gemaakt over het zware jaar van Kevin Hart.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

La Casa de Papel in Rainbow Six

Rainbow Six: Siege is een samenwerking aangegaan met Netflix. Het resultaat is een klein evenement in et spel waarin de serie La Casa de Papel de hoofdrol speelt. Het evenement is beschikbaar tussen 20 en 25 november en maakt het mogelijk om te vechten om de gegijzelden. Speel jij een aanvaller of sta je aan de kant van de verdedigers? Hieronder zie je alvast een sneak peek.

Komedieserie met RuPaul aangekondigd

RuPaul gaat aan de slag met een nieuwe komedieserie. We kennen hem allemaal van zijn eigen Drag Race programma, maar nu komt er ook een nieuwe komedieserie aan. Daarin speelt RuPaul de hoofdrol van Ruby Red. Samen met een bijdehante elfjarige verstekelingen doorkruist ze Amerika in een busje. De reeks verschijnt op 10 januari op Netflix.

Kevin Hart krijgt documentaireserie

Kevin Hart krijgt een eigen documentaireserie. De grappenmaker heeft een verschrikkelijk jaar achter de rug. Zo zag hij de presentatie van de Oscars aan zich voorbij gaan en raakte hij ook nog eens ernstig gewond bij een auto-ongeluk. Met de documentaireserie Don’t Fuck This Up brengt Netflix het jaar van Kevin Hart in beeld.

Dit is waarom Line of Duty seizoen 5 (tijdelijk) van Netflix is verdwenen

Oplettende kijkers is het wellicht opgevallen dat Line of Duty seizoen 5 plotseling van Netflix is verdwenen. De streamingdienst plaatse het vijfde seizoen van de reeks op 1 november online bij de streamingdienst, maar inmiddels zijn de afleveringen van seizoen 5 nergens meer terug te vinden. Netflix heeft aan Netflix-Nederland.nl uitgelegd waarom het vijfde seizoen van de reeks plotseling is verdwenen.

Lees alles over Line of Duty

Verwijderalarm: Met eerste te verdwijnen series in december

Het Netflix Verwijderalarm is in tijden niet zo kort geweest. Er staan nadat er de afgelopen dagen een dertigtal titels verdwenen nu maar negen films, series en documentaires op de lijst. Daarbij vervalt wel de film The Dark Tower met Idris Elba.

Lees alles over het Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb *
Supergirl (4 seizoenen + S05E07) Actie 2019 6.4
Z Nation (5 seizoenen) Thriller 2014 6.7
Iliza Shlesinger: Unveiled Stand-up 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?