Netflix Daily

Netflix Daily: Veel nieuwe castleden You seizoen 3 en Cowboy Bebop

De cast voor You seizoen 3 telt heel wat nieuwe gezichten. Zo zijn we er eindelijk uit wie de nieuwe obsessie van Joe Goldberg speelt. Daarnaast blijkt ook de cast van Cowboy Bebop flink uitgebreid.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuwe castleden voor You seizoen 3 bekend

De cast van You wordt flink uitgebreid voor zijn derde seizoen op Netflix. De streamingdienst heeft onder meer bekendgemaakt wie de nieuwe obsessie van Joe Goldberg speelt. Het is Michaela McManus die in de huid kruipt van Natalie, de getrouwde buurvrouw van Joe. Zij speelde eerder al in The Vampire Diaries. Eerder werd al duidelijk dat er rollen zijn voor Shalita Grant als Sherry en Travis Van Winkle als Cary. Daarnaast zijn nieuw: Shannon Chan-Kent (Kiki), Christopher Sean (man Kiki), Chris O’Shea (Andrew) en Bryan Safi (Man Andrew). Chilling Adventures of Sabrina-actrice Tati Gabrielle speelt Marienne en houdt overzicht over de buurt, evenals The Good Wife-acteur Ben Mehl (Dante). Andere nieuwe gezichten zijn nog die van Dylan Arnold (Theo), Mackenzie Astin (Gil), Ayelet Zurer (Dr Chandra) en Jack Fisher (jonge Joe).

Ook cast Cowboy Bebop flink uitgebreid

De live-action serie Cowboy Bebop verwelkomt heel wat nieuwe gezichten. In totaal worden zes nieuwe castleden toegevoegd aan de serie. Het gaat om Geoff Stults, Tamara Tunie, Mason Alexander Park, Rachel House, Ann Truong en Hoa Xuande. Zij versterken de al eerder aangekondigde: John Cho, Mustafa Shakir, Daniella Pineda, Alex Hassell en Elena Satine.

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 47

De macht van Undercover lijkt eindelijk te zijn overgenomen. Wekenlang had de Vlaams-Nederlandse serie de regie in handen van de lijst met populaire titels. Soms kwam er stiekem een film of serie tussen om kortstondig de leiding over te nemen. Maar nu is er een echte uitdager. The Crown is de nieuw nummer één.

Lees alles over de populaire titels

Truecrime docu serie The Ripper komt vlak na overlijden Yorkshire Ripper

Met The Ripper heeft Netflix een nieuwe truecrime docuserie aangekondigd. Peter Sutcliffe, beter bekend als The Yorkshire Ripper, is vijf dagen geleden overleden aan de gevolgen van corona. Over jacht op Sutcliffe gaat The Ripper, vanaf 16 december te zien op Netflix.

Lees alles over The Ripper

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Princess Switch 2: Switched Again Familie 2020 2020-11-19

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?