Netflix Daily

Netflix Daily: Die series gecanceld; reeks van Rob Lowe wél verlengd

Nu alle stakingen achter de rug zijn is het moment daar dat Netflix beslissingen neemt en doorvoert. Zo zijn er nog eens drie series gecanceld en is er één verlengd met een tweede seizoen.

Nog eens drie series gecanceld

Nu alle stakingen voorbij zijn mag Netflix weer in gesprek met makers en acteurs. Zo kunnen dan ook eindelijk beslissingen worden afgerond. Dit weekend bleek dat Shadow & Bone en Glamorous zijn gecanceld. Dat geldt ook voor drie animatieseries: Agent Elvis, Farzar en Captain Fall. Alle drie hebben ze maar één seizoen gedraaid.

Rob Lowe mag verder met Unstable

Een vrolijker belletje pleegde Netflix naar de familie Lowe. Rob Lowe lanceerde dit kalenderjaar de serie Unstable, waarin hij samen met zijn echte zoon de hoofdrol vertolkte. Netflix heeft besloten om van deze dramatische komedieserie en tweede seizoen te bestellen.

DC-spokenjagers Dead Boy Detectives binnenkort te bellen

Heb jij last een een spook dat door je huis ronddwaalt? Een poltergeist die dag en nacht (vooral ’s nachts natuurlijk) op je muren klopt? Dan is het misschien slim om contact op te nemen met de zogenaamde Dead Boy Detectives!

Lees alles over Dead Boy Detectives

Netflix haalt Shadow & Bone van de buis: “Mijn hart is gebroken”

Shadow and Bone was één van de allergrootste fantasyserie van Netflix. Ja, je leest het goed, was, want de streamingdienst heeft een streep gezet door de franchise. Die krijgt géén derde seizoen en ook geen spin-off over de Crows.

Lees alles over Shadow & Bone

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Big George Foreman Sport 2023 6.6 2023-11-19

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?