Netflix Daily

Netflix Daily: Charlie Cox pakt nieuwe hoofdrol, heugelijk nieuws voor Stranger Things-acteur

Charlie Cox, de hoofdrolspeler uit Daredevil, heeft een nieuwe hoofdrol te pakken. We zien hem binnenkort in Treason, een gloednieuwe spionage-dramaserie. Voor Stranger Things-ster Noah Schnapp was er ook goed nieuws. Hij is toegelaten tot de universiteit van Pennsylvania.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Daredevil-acteur Charlie Cox pakt hoofdrol in Netflix-serie Treason

Charlie Cox heeft een nieuwe rol te pakken. De hoofdrolspeler uit Daredevil is binnenkort te zien in de hoofdrol van de Netflix-miniserie Treason. Andere rollen in de spionage-dramaserie zijn voor Olga Kurylenko en Oona Chaplin. In de miniserie draait het om Adam Lawrence, een agent die door M16 is opgeleid. Zijn loopbaan raakt verstrooid als de Russische spion Kara in zijn leven komt. Een releasedatum is nog niet bekend.

Heugelijk nieuws voor Stranger Things-acteur

Netflix heeft heugelijk nieuws gedeeld rondom een ster uit Stranger Things. “Deze video van Noah Schnapp die ons laat zien dat hij geaccepteerd is voor college is het meest pure uit de wereld. Gefeliciteerd Noah”, valt te lezen bij de video. Hij is toegelaten tot de universiteit van Pennsylvania. Je bekijkt de video hieronder.

Julie and the Phantoms na ruim een jaar officieel gecanceld

Is het de laatste seizoen die in 2021 wordt gecanceld? Het zal de komende twee weken moeten blijken. Julie and the Phantoms zal in ieder geval niet meer terugkeren, want deze serie is officieel gecanceld. En deze melding is deels verrassend, want het eerste seizoen verscheen al ruim een jaar geleden.

Lees alles over Julie and the Phantoms

Eerste details Squid Game seizoen 2: “Het is net als Darth Vader”

Het tweede seizoen van Squid Game is in de maak en bedenker Hwang Dong-hyuk heeft al heel wat plannen voor het nieuwe seizoen. Eerder gaf de Zuid-Koreaan al aan een aantal verhaallijnen te gaan volgen, nu zijn er leuke details bekendgemaakt.

Lees alles over Squid Game

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Undercover (2 seizoenen + S03E05) Crime 2021 8.0 2021-12-19
The Girl from Oslo (1 seizoen) Drama 2021 5.2 2021-12-19
5 Seconds of Summer: So Perfect Docu 2014 7.9 2021-12-19

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?