Netflix Daily

Netflix Daily: Slotseizoen The Umbrella Academy ingekort; Datum docu Suzan & Freek

Het slotseizoen van The Umbrella Academy gaat een hevige wijziging krijgen. De makers zullen het verhaal namelijk sneller moeten afronden. Vorige week werd de documentaire over Suzan & Freek aangekondigd, nu is de releasedatum ook bekend.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Slotseizoen The Umbrella Academy wordt ingekrompen

Het vierde seizoen van The Umbrella Academy wordt het laatste seizoen. De verwachting was dat deze opnieuw uit tien afleveringen zou bestaan, maar dat is niet het geval. Showrunner Steve Blackman heeft namelijk naar buiten gebracht dat het vierde seizoen slechts zes afleveringen bevat. Daarin zal het verhaal van de geboren superhelden worden afgerond. De opnames zullen vermoedelijk in mei worden afgerond, waardoor een release eind 2023 mogelijk zou zijn.

Suzan & Freek in januari op Netflix

Vorige week werd de documentaire van Suzan & Freek aangekondigd met de titel Tussen Jou en Mij. Nu heeft Netflix ook de releasedatum bekendgemaakt. De docu zal te zien zijn vanaf 13 januari. Sinds optreden weer mocht na alle perikelen rondom corona zijn de twee overal gefilmd en dat zal nu verschijnen.

Nieuw personage in The Sandman seizoen 2 onthuld

The Sandman seizoen 1 staat nog niet zo heel lang op Netflix, maar we weten nu al dat er ook een tweede seizoen naar de streamingdienst komt. En daarin zullen we in aanraking komen met de nodige nieuwe personages. Eén van deze karakter is nu al onthuld.

Lees alles over The Sandman

3 Bridgerton karakters die we mogelijk niet terugzien in seizoen 3

Het wachten op het derde seizoen van Bridgerton is in volle gang. In 2023 kunnen we naar alle waarschijnlijkheid aan de slag met nieuwe afleveringen van de serie. Daarin zien we een aantal gezichten uit eerdere seizoenen mogelijk niet meer terug. Eerder werd al duidelijk dat Regé-Jean Page de serie had verlaten. In dit artikel vind je drie andere karakters die we mogelijk niet zien in het derde seizoen van Bridgerton.

Lees alles over Bridgerton

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Everest: De Jonge Yeti Familie 2019 7.0 2022-12-19
Jay è Silent Bob Reboot Komedie 2019 5.6 2022-12-19

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?