Netflix Daily

Netflix Daily: Van X-Files naar The Crown en kwartaalcijfers

X-Files Netflix

Het weekend van Netflix werd gevuld met de kwartaalcijfers, de bekendmaking welke opvallende actrice de rol van Margaret Thatcher zal gaan vertolken in The Crown, heel veel bekende acteurs zijn vastgelegd en The Flying Bird kreeg een trailer.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Kwartaalcijfers: meer abonnees, lagere omzet

De cijfers van het vierde kwartaal van Netflix zijn wisselend ontvangen. In Q4 van 2018 zijn 8,8 nieuwe abonnees verwelkomd, dat waren er meer dan de 8,5 miljoen verwachtte nieuwe aanmeldingen. Daar stond wel tegenover dat de omzet lager uitviel dan verwacht: 4,19 miljard dollar ten opzichte 4,21 miljard dollar.

The Devil All the Time

De cast van The Devil All the Time krijgt vorm, want er zijn veel bekende namen vastgelegd. Het gaat om Chris Evans (Captain America), Tom Holland (Spider-Man), Robert Pattinson (Twilight), Bill Skarsgard (Deadpool), Mia Wasikowska (Alice in Wonderland) en Eliza Scanlen (Sharp Objects). Wanneer The Devil All the Time zal verschijnen is nog niet bekend.

Let It Snow

Ook voor de film Let It Snow zijn acht namen vastgelegd. Het gaat om Kiernan Shipka, Shameik Moore, Nanna Akana, Mitchell Hope, Jacob Batalon, Isabela Moner, Odeya Rush en Liv Hewson. Sipka en Hewon kennen we al op Netflix van Sabrina en Santa Clarita Diet.

Netflix weekoverzicht

De rust op Netflix bleek van korte duur. In week 3 begonnen heel wat van de wekelijkse series en werd het aanbod uitgebreid met flink wat films en nieuwe series. In totaal zijn er 32 nieuwe titels bijgekomen.

Bekijk het volledige weekoverzicht met de 32 nieuwe titels.

Trailer: The Flying Bird

De film The Flying Bird is aangekondigd voor 8 februari. Voor sportfans een interessante film, doordat het spel tussen de bond, een spelersmakelaar en spelers wordt belicht. Oscar-winnaar Steven Soderbergh heeft The Flying Bird geregiseerd, met in de vast naast Zazie Beetz, Melvin Gregg en Sonja Sohn ook NBA-spelers Reggie Jackson, Karl-Anthony Towns en Donovan Mitchell.

Anderson wordt Thatcher

Behalve het derde seizoen wordt ook het vierde seizoen van The Crown momenteel opgenomen. In dat vierde bedrijf zal Margaret Thatcher haar intrede gaan doen en daarvoor is nu Gillian Anderson vastgelegd. De actrice kennen we natuurlijk allemaal uit X-Files en momenteel is ze te zien in Sex Education op Netflix. Daar zal dus ook The Crown bij gaan komen als in het vierde seizoen de jaren’80 worden bereikt. Thatcher wordt in 1979 gekozen tot Prime Minister.

Het nieuwe aanbod van het afgelopen weekend:

Titel Genre Jaar IMDb
Spangas in Actie Familie 2015 5.4
Crazy Ex-Girlfriend (3 seizoenen + S04E10) Komedie 2018 7.6
Dynasty (1 seizoen + S02E10) Drama 2018 6.4

➡ Het volledige aanbod op Netflix