Netflix Daily

Netflix Daily: Twee SAG Awards voor Netflix, Home for Christmas krijgt tweede seizoen

Netflix heeft twee SAG Awards in de wacht gesleept. Daarnaast is er een tweede seizoen besteld van Home for Christmas. De opnames daarvan gaan in het voorjaar van start.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

The Crown wint SAG Award, ook Marriage Story een winnaar

De SAG Awards hebben inmiddels plaatsgevonden en daarin heeft Netflix een aantal nominaties omgezet in prijzen. Zo waren onder meer The Irishman, Marriage Story, The Crown en The Kominsky Method genomineerd. Netflix heeft twee prijzen in de wacht gesleept. Zo won The Crown in de categorie drama series en werd Laura Dern uit Marriage Story verkozen tot beste vrouwelijke actrice in een bijrol.

Tweede seizoen voor Home for Christmas

Netflix heeft officieel een tweede seizoen besteld van Home for Christmas. Achter de schermen wordt al hard gewerkt aan het vervolg. Het is de bedoeling dat de opnames van seizoen 2 in maart van start gaan en de afleveringen met Kerstmis 2020 op Netflix verschijnen. Het script is door de castleden al gelezen. “Ik kijk al uit naar twee of drie scenes waarvan ik weet dat ze beschamend worden.”

Lost Girls: Waargebeurde jacht op een seriemoordenaar

Netflix heeft de trailer uitgebracht van Lost Girls. Deze drama-thrillerfilm zal op 13 maart verschijnen op de streamingdienst en schept op voorhand hoge verwachtingen. De film is gebaseerd op een veelbesproken onderzoek van Robert Kolker.

Lees alles over Lost Girls

The Stranger na Safe de tweede Harlan Coben-thriller op Netflix

Harlan Coben heeft een overall deal gesloten met Netflix en het is nu dan ook tijd voor een tweede verhaal. The Stranger komt nog deze maand op Netflix en de trailer is alvast bloedstollend spannend. Vanaf 30 januari is het volledige verhaal te zien op Netflix.

Lees alles over The Stranger

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Family Reunion (2 seizoenen) Komedie 2019
Motichoor Chaknachoor Komedie 2019 5.9
Billu Komedie 2009 6.1
Main Hoon Na Actie 2004 7.0
Phir Bhi Dil Hai Hindustani Komedie 2000 6.2
Arrow (7 seizoenen + S08E08) Actie 2018 8.0

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?