Netflix Daily

Netflix Daily: KJ Apa bespreekt tijdsprong Riverdale, Netflix lanceert shuffle-functie

Fans van Riverdale krijgen te maken met een flinke tijdsprong. KJ Apa, de acteur die Archie speelt, heeft zich erover uitgelaten in een interview. Daarnaast blijkt de shuffle-functie verder uitgebreid te worden op Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Riverdale-ster KJ Apa bespreekt tijdsprong

KJ Apa, de acteur die voor Riverdale in de huid kruipt van Archie Andrews, heeft zich uitgelaten over de tijdsprong die ons te wachten staat in seizoen 5. “Het voelt alsof dit hetgeen is wat de serie nodig had om op te frissen. de nieuwe wereld van Riverdale, nu we oudere karakters spelen, is een beetje veranderd. We komen erachter dat onze wegen gescheiden zijn. Archie heeft in het leger gezeten nadat hij is afgestudeerd en wanneer hij terugkeert, ontdekt hij dat de stad dankzij Hiram op de rand van een spookstad staat.”

Archie brengt iedereen terug in de stad. “Ze komen samen om te bespreken hoe de stad nieuw leven ingeblazen kan worden. Archie neemt de leiding. Hij wil dit niet laten gebeuren. Dus hij brengt het hele team samen en zij komen op ideeën om de stad te herstellen. En de beste manier om dat te doen, is via Riverdale High.” Het nieuwe seizoen van Riverdale gaat vandaag van start op Netflix.

Netflix rolt shuffle-functie verder uit

De shufflefunctie van Netflix gaat er definitief komen. De laatste tijd werd al meerdere keren gesproken over de functie, maar tot op heden bleef het bij een bètatest. Nu gaat de functie uitgerold worden voor alle gebruikers. De functie zorgt ervoor dat gebruikers een willekeurige fil mof serie kunnen starten, gebaseerd op hun voorkeuren.

Bridgerton-ster maakt zich grote zorgen om tweede seizoen

Bridgerton is sinds zijn release op Netflix uitgegroeid tot een groot succes. Recent sprak maker Chris Van Dusen zelfs de hoop uit om acht seizoenen van de reeks te mogen maken. Phoebe Dynevor, hoofdrolspeelster Daphne Bridgerton, heeft nu haar zorgen uitgesproken over een mogelijk tweede seizoen.

Lees alles over Bridgerton

Deze 13 (!!) Netflix-series stoppen in 2021

Netflix kiest er steeds vaker voor om series een gericht einde te geven. Zo zijn er heel wat titels in 2020 verlengd voor een extra seizoen mét de melding erbij dat dit het laatste seizoen zal gaan worden. Het geeft de schrijvers de kans om het verhaal af op een mooie manier tot een besluit te brengen. We hebben de series van Netflix die in 2021 zullen gaan stoppen op een rij gezet.

Lees alles over de series die stoppen

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Spycraft (1 seizoen) Docu 2021 2021-01-20
Madre Solo Hay Dos (1 seizoen) Komedie 2021 2021-01-20
Sightless Drama 2020 5.4 2021-01-20
RBG Docu 2018 7.6 2021-01-20

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?