Netflix Daily

Netflix Daily: Thrillerserie One of Us Is Lying, opvolger Wu Assassins in aantocht

Goed nieuws voor de fans van thrillerseries. One of Us Is Lying komt namelijk naar Netflix. Het mysterieuze tienerdrama verschijnt in februari op Netflix. Ondertussen is er ook meer bekend over de actiefilm Fistful of Vengeance.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Thrillerserie One of Us Is Lying naar Netflix

Goed nieuws voor de fans van thrillerseries. One of Us Is Lying, een mysterieus tienerdrama dat in eerste instantie werd uitgebracht door de Amerikaanse vod-dienst Peacock, komt op 18 februari naar Netflix in Nederland. De serie neemt ons mee naar vijf erg verschillende scholieren die moeten nablijven, maar een moord (en allerlei geheimen) houdt ze bij elkaar. Er ontvouwt zich een dodelijk kat-en-muismysterie.

Actiefilm Fistful of Vengeance heeft releasedatum en eerste beelden

Netflix heeft ook een nieuwe actiefilm aangekondigd. Fistful of Vengeance verschijnt op 17 februari op Netflix. Nu alvast zijn de eerste beelden verschenen van de nieuwe actiefilm. Fistful of Vengeance geldt als opvolger van Netflix-serie Wu Assassins.

Jack Sheridan deelt belangrijke update over Virgin River seizoen 4

Martin Henderson, verantwoordelijk voor de rol van Jack Sheridan in Virgin River, heeft een belangrijke update gegeven over het vierde seizoen van Virgin River. De opnames daarvan zijn inmiddels al een tijdje afgerond en fans kijken dan ook reikhalzend uit naar nieuwe afleveringen. Martin Henderson blijkt achter de schermen hard bezig om alles af te maken.

Lees alles over Virgin River

The Takeover eerste Nederlandse actiefilm van Netflix

The Takeover zal dit jaar nog te zien zijn op Netflix. Het wordt de eerste Nederlandse Netflix actiefilm, waar momenteel volop aan gewerkt wordt. Holly Mae Brood en Géza Weisz hebben de twee hoofdrollen te pakken.

Lees alles over The Takeover

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Royal Treatment Romance 2022 2022-01-20
Midnight Asia: Eat Dance Dream (1 seizoen) Docu 2022 2022-01-20

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?