Netflix Daily

Netflix Daily: Hollywood van Ryan Murphy heeft releasedatum, Freud naar Netflix

Hollywood Netflix

Ryan Murphy heeft de laatste tijd gewerkt aan zijn tweede serie voor Netflix. Binnenkort kunnen we met Hollywood aan de slag, want de serie heeft een releasedatum. Daarnaast is de officiële trailer gelanceerd van Freud.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Meer bekend over Hollywood van Ryan Murphy

Netflix heeft meer bekendgemaakt over de tweede serie van Ryan Murphy voor de streamingdienst. Na The Politician mogen we ons opmaken voor de nieuwe serie Hollywood. Het eerste seizoen van de reeks wordt op 1 mei gelanceerd. de cast bestaat uit David Corenswet, Darren Criss, Jeremy Pope, Samara Weaving, Laura Harrier, Jim Parsons, Dylan McDermott, Holland Taylor, Patti LuPone, Jake Picking en Joe Mantello. In de serie volgen we een groep acteurs en filmmakers net na de Tweede Wereldoorlog. Ze proberen koste wat het kost om het te maken.

Trailer verschenen van nieuwe serie over Sigmund Freud

Netflix heeft een nieuwe Duitstalige serie aangekondigd. Het gaat om Freud, een serie waarin we meekijken met Sigmund Freud. Hij is de grondlegger van de psychologie, maar zijn theorieën kunnen niet altijd op waardering rekenen. Totdat hij ineens mag helpen bij het oplossen van een moordmysterie. De serie verschijnt op 23 maart op Netflix.

The Blacklist verlengd met achtste seizoen

The Blacklist is door NBC nog maar eens verlengd. De zeer succesvolle crimeserie krijgt volgend jaar een achtste seizoen. Wereldwijd is de reeks te zien op Netflix. Op Netflix verscheen recent het zesde seizoen, begin 2021 wordt het zevende seizoen in Nederland verwacht.

Lees alles over The Blacklist

Black Lightning in maart eindelijk terug met derde seizoen

Het derde seizoen van Black Lightning is door Netflix aangekondigd. Waar de eerste twee seizoenen wekelijks te zien waren op de streamingdienst, moest er ditmaal gewacht worden tot het seizoen klaar is in de Verenigde Staten op The CW. Op 26 maart is het eindelijk zover.

Lees alles over Black Lightning

Het nieuwe aanbod van gisteren:

DC Legends of Tomorrow (4 seizoenen + S05E05) Actie 2020 7.0
The Flash (5 seizoenen + S06E12) Actie 2019 8.1
Love Is Blind (S01E09) Reality 2020
Spectros (1 seizoen) Thriller 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren