Netflix Daily

Netflix Daily: Too Hot To Handle komt naar Nederland, nieuwe Dave Chappelle shows

Er lijkt een Nederlandse variant te komen van Too Hot To Handle. De opnames daarvan zouden al recent zijn afgerond. Ondertussen zijn er ook vier nieuwe Dave Chappelle shows aangekondigd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Too Hot To Handle komt naar Nederland

Er lijkt een Nederlandse variant te komen van Too Hot To Handle. Het Instagram-account Juice Channel claimt te weten dat THTH naar Nederland komt. Bronnen zouden bevestigd hebben dat de opnames ervan onlangs zelfs al zijn afgerond. De deelnemers zouden in totaal ongeveer zes weken weg zijn geweest voor het filmen van het seizoen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Vier nieuwe Dave Chappelle shows naar Netflix

De 48-jarige Dave Chappelle is binnenkort weer op Netflix te zien met liefst vier nieuwe komediespeials op Netflix. Die shows verschijnen online onder de naam Chappelle’s Home Team. Dat nadat de comedian in opspraak raakte vanwege de stand-upshow The Closer waarin Dave omstreden opmerkingen maakte over transgenders.

Karin Slaughter’s Pieces of Her in maart op Netflix

Pieces of Her heeft een releasedatum. Dit is de eerste boekverfilming van Karin Slaughter op Netflix, met Toni Collette en Bella Heathcote in de hoofdrol. Vanaf vrijdag 4 maart is het gehele verhaal te zien op de streamingdienst. De trailer is nu ook verschenen.

Lees alles over Pieces of Her

The Last Kingdom seizoen 5 ook gelijk in maart op Netflix Nederland

Het vijfde seizoen van The Last Kingdom zal komende maand worden gelanceerd. Op woensdag 9 maart zullen de tien afleveringen verschijnen. Bij de vorige seizoenen was het lang wachten voor Nederland ook aan de beurt was door de deal met de BBC. Maar voor het slotseizoen blijkt dit niet het geval te zijn!

Lees alles over The Last Kingdom

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?