Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix niet op Cannes filmfestival, miniserie over schaakwonder

Netflix is niet aanwezig bij het Cannes filmfestival van 2019. Daarnaast heeft de streamingdienst een nieuwe miniserie aangekondigd over het gecompliceerde leven van een schaakwonder en gaan we Vanessa Hudgens zien in de nieuwe film The Knight Before Christmas.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Vanessa Hudgens in the Knight Before Christmas

Vanessa Hudgens gaat als uitvoerend producent en actrice aan de slag in The Knight Before Christmas. De film gaat over een middeleeuwse Engelse ridder die op magische wijze wordt vervoerd naar het heden waar hij uiteindelijk verliefd wordt op de lerares van een middelbare school.

Netflix niet aanwezig bij Cannes-festival

Netflix doet niet mee aan het Cannes filmfestival. De streamingdienst won de laatste tijd al meerdere grote prijzen met Roma. Die film werd vorig jaar uit het filmfestival teruggetrokken vanwege een eis dat alleen films die in Franse bioscopen mogen meedingen om de prijs.

Anya Taylor-Joy heeft hoofdrol in The Queen’s Gambit

Netflix heeft de nieuwe miniserie The Queen’s Gambit aangekondigd. In de zesdelige serie gebaseerd op de roman van Walter Tevis is een hoofdrol weggelegd voor Anya Taylor-Joy die in de rol kruipt van Beth Harmon. De serie vertelt over het gecompliceerde leven van een schaakwonder.

Netflix lanceert trailer Stranger Things seizoen 3

Netflix heeft een trailer naar buiten gebracht van het derde seizoen van Stranger Things. In het nieuwe seizoen krijgen we jongens van Hawkins te maken met een nieuwe Demogorgon-style nachtmerrie. Seizoen 3 verschijnt op 4 juli op Netflix.

Lees alles over Stranger Things

Waanzinnige trailer Our Planet verschenen

Netflix heeft een trailer naar buiten gebracht van Our Planet. De unieke natuurdocumentaire wordt op 5 april toegevoegd aan het aanbod van Netflix en inmiddels is een eerste waanzinnige trailer verschenen. Het eerste seizoen telt acht afleveringen.

Lees alles over Our Planet

Nieuwe zombieserie Black Summer in april naar Netflix

De nieuwe zombieserie Black Summer is vanaf 11 april te bekijken bij Netflix. De serie is een prequel van Z Nation en speelt zich dan ook af in hetzelfde universum. Het eerste seizoenb estaat uit acht afleveringen.

Lees alles over Black Summer

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Alexis Viera: A Story of Surviving Docu 2019
My Husband Won’t Fit (seizoen 1) Drama 2019
Gantz (1 seizoen) Anime 2004 7.3

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?