Netflix Daily

Netflix Daily: Trailer Beef en tweede Full House spin-off?

Moet er een tweede spin-off komen van Full House, als het aan acteurs van de originele reeks ligt wel met de titel Fullest House. BEEF is in aantocht en daarvan de trailer nu verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Tweede Full House spin-off opgedragen aan Bob Saget

Na de monsterhit Full House kwam de sitcom een aantal jaar terug op Netflix met het vervolg: Fuller House. De kinderen van de eerste reeks waren nu de jong volwassenen die hun leven op orde moesten zien te krijgen. Bob Saget was in allebei de series een belangrijk personage als Danny Tanner. Vorig jaar overleed hij onverwachts en als het aan Dave Coulier (Joey in de serie) ligt zal dat binnen het Full House universum niet onopgemerkt blijven. Coulier had de directie in handen van een aantal Fuller House-afleveringen en zou graag een nieuwe spin-off maken. Dit vertelt hij aan People. “Ik zou graag een Fullest House maken, waar het draait om de volwassenen. We zitten aan een tafel en praten met elkaar, delen bijzondere momenten net zoals de Friends cast. En zo houden we de legacy van Bob levend.”

BEEF heeft trailer te pakken

Wraak wordt het best rauw geserveerd. BEEF belooft een bijzondere serie te worden met Steven Yeun en Ali Wong in de hoofdrollen. Waarbij een bijna aanrijding en de woede die daarop volgt een bizarre katalysator blijkt te zijn. BEEF zal op 6 april verschijnen op Netflix, de trailer is nu alvast te zien.

Idris Elba reageert: krijgen we een tweede Luther film of toch nog een seizoen?

De actiefilm Luther: The Fallen Sun doet het behoorlijk goed op Netflix. De kraker kwam op 10 maart uit op de streamingdienst en staat strak op de eerste plaats van de 10 populairste films in zowel Nederland als België. Maar ook in het buitenland gooit hij hoge ogen.

Lees alles over Luther

Heb jij de nieuwe hitserie The Glory al ontdekt?

Heb jij de Koreaanse dramaserie The Glory al ontdekt? Wereldwijd gezien hebben we het namelijk over een flinke hit, een klein beetje in de geest van Squid Game. Daarom is het de hoogste tijd dat je op ontdekkingstocht gaat!

Lees alles over The Glory

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Gabby’s Poppenhuis (7 seizoenen) Kinderen 2022 7.2 2023-03-20
Vinland Saga (2 seizoenen) Anime 2023 8.8 2023-03-20
Don’t Let Go Crime 2019 6.3 2023-03-20

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?