Netflix Daily

Netflix Daily: Officiële trailer Hollywood, Too Hot To Handle geïnspireerd door Seinfeld

Netflix heeft de officiële trailer van Hollywood gelanceerd. De serie gaat op 1 mei in première. Ondertussen blijkt nu ook dat het concept achter Too Hot To Handle geïnspireerd is door Seinfeld.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Officiële trailer Hollywood verschenen

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van de nieuwe serie van Ryan Murphy. We hebben er even op moeten wachten, maar vanaf 1 mei kunnen we eindelijk aan de slag met Hollywood. In de miniserie volgen we een groep aanstormende acteurs en filmmakers die alles willen doen om door te breken in Hollywood. Hieronder bekijk je alvast de trailer.

Too Hot To Handle geïnspireerd door Seinfeld-aflevering

Netflix heeft een nieuwe goedescorende datingshow te pakken met Too Hot To Handle. Nu blijkt dat de serie geïnspireerd is door een aflevering van Seinfeld. Het idee van de serie is ontstaan toen maker Laura Gibson de afleveringen van Seinfeld terugkeek. In The Contest, gelanceerd in seizoen 4 van de reeks, werd al eens uitgevogeld hoe lang men het kon volhouden zonder enige ‘zelfbevrediging’.

Italiaanse romantische dramaserie Summertime in aantocht

Een romantische dramaseries uit Italië is weer eens heel iets anders. Vanaf woensdag 29 april is dit het geval op Netflix, want de serie Summertime zal dan aan het aanbod van de streamingdienst worden toegevoegd.

Lees alles over Summertime

Hoe werkt Too Hot To Handle?

Hoe werkt Too Hot To Handle? Netflix zet de laatste tijd steeds vaker in op eigen realityseries. Zo zagen we The Circle en Love is Blind verschijnen, maar in Too Hot To Handle wordt het allemaal net een beetje anders aangepakt. De datingshow is nog het meest te vergelijken met Love Island, want de winnaar gaat naar huis met een flink geldbedrag. Dat bedrag kan echter wel snel slinken.

Lees alles over Too Hot To Handle

Het nieuwe aanbod van gisteren:

In Vlaamse Velden (1 seizoen) Drama 2014 7.3
Gevoel voor Tumor (1 seizoen) Drama 2018 8.4
Cooked with Cannabis (1 seizoen) Reality 2020
The Midnight Gospel (1 seizoen) Kinderen 2020
The Last Dance (S01E02) Docu 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?