Netflix Daily

Netflix Daily: Castlevania stopt na vier seizoenen, aantal nieuwe abonnees Netflix valt tegen

Castlevania houdt er na vier seizoenen mee op op Netflix. De teller staat op dat moment op in totaal 36 afleveringen. Netflix maakte daarnaast de kwartaalcijfers bekend. Er was slecht nieuws wat betreft het aantal nieuwe abonnees op de streamingdienst.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Castlevania stopt na vier seizoenen

Castlevania houdt er na vier seizoenen mee op bij Netflix. Het vierde seizoen van de serie verschijnt op 13 mei op Netflix en bestaat uit tien afleveringen. Daarmee komt het totaal op 36 afleveringen. Daarna is het officieel over en uit voor de animeserie Castlevania van Konami.

Aantal nieuwe abonnees op Netflix valt tegen

Slecht nieuws voor Netflix. De streamingdienst heeft het afgelopen kwartaal minder nieuwe abonnees binnengehaald dan eerder gedacht werd. Terwijl analisten verwachtten dat er 6,25 miljoen nieuwe gebruikers zouden worden geteld, bleef het totaal hangen op 4 miljoen. Een kwartaal eerder was dat nog liefst 8,5 miljoen nieuwe abonnees. Voor het tweede kwartaal wordt inmiddels rekening gehouden met ‘slechts’ één miljoen nieuwe abonnees. Wat betreft winst hoeft Netflix zich overigens nog geen zorgen te maken. Over het eerste kwartaal van 2021 werd een winst van 1,7 miljard dollar geboekt. Dat was een jaar eerder 709 miljoen dollar.

Verwijderalarm: 43 films en series op groeiende verwijderlijst

Het Netflix Verwijderalarm bestaat deze week uit liefst 43 films en series. De lijst groeit dan ook zienderogen deze week in april, terwijl het slotstuk van de laatste dagen van de maand komende week nog moet volgen.

Lees alles over het Verwijderalarm

Ferry de Film: Releasedatum verklapt en nieuwe personages

Ferry de Film heeft eindelijk een releasedatum. De prequel van Undercover draait om Ferry Bouman en hoe hij de grote man werd. Ook zijn er een aantal nieuwe personages, die Netflix nu heeft aangekondigd. De trailer is nu tevens verschenen.

Lees alles over Ferry de Film

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Izzy’s Koala World (2 seizoenen) Actie 2020 2021-04-20

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?