Netflix Daily

Netflix Daily: Beelden en posters Stranger Things; Chef’s Table verlengd

Stranger Things 3 komt eraan en zo zijn er heel wat nieuwe beelden en posters vrijgegeven. Ook was er goed nieuws voor de fans van Chef’s Table.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Posters van Stranger Things 3

In aanloop naar het derde seizoen van Stranger Things zijn er nu posters vrijgegeven van alle hoofdpersonages. Zoals van Eleven (zie hierboven), maar ook alle andere kids zijn aan de beurt. Ze zijn allemaal terug te vinden op de Twitter-account van Stranger Things.

Ook nieuwe beelden Stranger Things met Billy

Behalve de posters is er ook een nieuw filmpje vrijgegeven. Daarin geen hoofdrol voor Eleven en de andere opgroeiende kinderen, maar voor Billy. De broer van Max had aan het einde van het tweede seizoen al een onderonsje met Mrs. Wheeler en dat lijkt een voorzetje te zijn geweest voor wat komen gaat. Het wordt in ieder geval een hete zomer.

Chef’s Table gaat nog twee jaar door

Chef’s Table is inmiddels met afstand de langst lopende documentaireserie op Netflix. Er zijn al zes delen, met een Pastry-special. Daarnaast is er ook een los seizoen Chef’s Table France. Hier gaat het bepaald niet bij blijven, want er zijn nog eens twee nieuwe seizoenen aangekondigd.

Trailer Leila

In een toekomst waar puurheid wet is, volgen we het verhaal van een vrouw die besluit om deze nachtmerrie aan te vechten. Haar enige drijfveer om de diepten van deze hel te doorstaan is haar dochter Leila. Alle afleveringen verschijnen op 14 juniop Netflix.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
The 100 (5 seizoenen +S06E03) Sci-Fi 2019 7.8
Prince of Peoria (2 seizoenen) Kinderen 2019 5.5

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?