Netflix Daily

Netflix Daily: Releasedatum Mr. Iglesias seizoen 2, trailer Space Force verschenen

Netflix heeft de releasedatum van het tweede seizoen van Mr. Iglesias bekendgemaakt. In juni is het raak voor Gabriel ‘Fluffy’ Iglesias. Daarnaast is de trailer verschenen van de nieuwe komische serie Space Force.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Releasedatum Mr. Iglesias seizoen 2 verschenen

Het tweede seizoen van Mr. Iglesias wordt bijna toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Gabriel ‘Fluffy’ Iglesias staat van 17 juni weer voor de klas in het tweede seizoen van de reeks. In seizoen 2 zien we onder meer hoe de klas van Mr. Iglesias aan de slag gaat met het toneelstuk Romeo and Juliet.

Officiële trailer Space Force gelanceerd

De officiële trailer van Space Force is eindelijk verschenen. De komische serie wordt op 29 mei toegevoegd aan het aanbod van Netflix en is afkomstig van het team achter The Office. In de sitcom zien we hoe gepoogd wordt om een nieuwe militaire tak op te zetten in… de ruimte.

The Sinner seizoen 3 komt in juni op Netflix

Seizoen 3 van The Sinner komt nog deze zomer op Netflix. Het nieuwe verhaal was de afgelopen maanden in de Verenigde Staten te zien op USA Network. Netflix heeft de internationale streamingrechten en de episodes met Matt Bomer laten dan ook niet lang op zich wachten. Op vrijdag 19 juni is het raak.

Lees alles over The Sinner

The Order in juni terug met tweede seizoen

The Order gaat verder op Netflix. Het tweede seizoen van de vampierenserie staat gepland om in juni op de streamingdienst te verschijnen. Dat is ruim een jaar na het debuut van de serie. Op 18 juni gaat het verhaal van Jack Morton verder.

Lees alles over The Order

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Ben Platt: Live from Radio City Music Hall Muziek 2020
Blood & Water (1 seizoen) Drama 2020
Rebelión de los Godinez Komedie 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?