Netflix Daily

Netflix Daily: Schwarzenegger maakt spionnenserie en baby’s bij Selling Sunset én Riverdale

Arnold Schwarzenegger zal voor Netflix een serie gaan maken over spionnen van de CIA, waar voor hemzelf een rol is weggelegd. Daarnaast is er heugelijk babynieuws bij zowel Selling Sunset als Riverdale.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Arnold Schwarzenegger maakt spionnenserie

De inmiddels 73-jarige Arnold Schwarzenegger gaat voor Netflix aan de slag met een serie. Deadline weet te melden dat het gaat om een achtdelige reeks over spionnenavonturen. Zelf zou hij ook een rol gaan spelen, net zoals Monica Barbaro. Ze zijn vader en dochter, die van elkaar te weten komen dat ze allebei al jaren voor de CIA werken. Een titel is nog niet bekendgemaakt, net zoals er weinig duidelijk is over de release.

Selling Sunset én Riverdale baby’s

Heugelijk babynieuws deze dagen. Zo heeft Christine uit Selling Sunset met trots aangekondigd dat ze moeder is geworden. De 31-jarige makelaar is bevallen van haar zoon Christian Georges Dumontet. Daar blijft het niet bij, want ook KJ Apa heeft goed nieuws. De acteur van Riverdale laat weten dat zijn vriendin en tevens model Clara Berry zwanger is.

Nieuwe afleveringen The Walking Dead seizoen 10 in juni

The Walking Dead seizoen 10 werd in december 2020 al gereleaset op Netflix, maar sindsdien wachten we op de finale van dat seizoen én het beloofde extra deel. Eindelijk weten we nu wanneer we de spiksplinternieuwe afleveringen van de zombieserie kunnen checken: vanaf 4 juni!

Lees alles over The Walking Dead seizoen 10

Zombieserie Black Summer keert in juni terug

Het langverwachte tweede seizoen van Black Summer is door Netflix aangekondigd. De zomer keren de zombies terug voor nieuwe verhalen. De spin-off van Z-Nation debuteerde in het voorjaar van 2019, op 11 juni 2021 gaat het verder.

Lees alles over Black Summer

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Flash (6 seizoenen + S07E10) Actie 2021 8.1
Special (2 seizoenen) Komedie 2021 7.6
Hating Peter Tatchell Docu 2021

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van donderdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?