Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuw project Rhimes, tweede seizoen voor Tim Robinson

Shonda-Rhimes-Shondaland

Netflix maakt een film over Ma Rainey’s Black Bottom. I Think You Should Leave with Tim Robinson krijgt een tweede seizoen en Julie Andrews heeft de hoofdrol in een nieuw project van Shonda Rhimes.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Viola Davis en Chadwick Boseman in nieuwe film

Viola Davis en Chadwick Boseman hebben een rol gekregen in de nieuwe film Ma Rainey’s Black Bottom van Netflix. De film is gebaseerd op het gelijknamige award-winnende toneelstuk door August Wilson. In de film draait het om Ma Rainey, ook wel de moeder van de blues genoemd. We kijken naar hoe ze in 1927 in een studio in Chicago opneemt terwijl de spanningen tussen haar, haar witte agent, producer en bandgenoten toenemen.

Deze films en series komen in juli op Netflix

De maand juli is alweer in aantocht op Netflix en er staat ons heel wat moois te wachten. Zo wordt het derde seizoen van La Casa de Papel verwacht, wordt het slotseizoen van Orange is the New Black toegevoegd aan het aanbod en komt het nieuwe seizoen van Suits naar de streamingdienst.

Lees alles over de nieuwe titels van juli

I Think You Should Leave with Tim Robinson verlengd

Fans van de serie I Think You Should Leave with Tim Robinson kunnen uitkijken naar een tweede seizoen. Netflix heeft bekendgemaakt dat de reeks voorzien gaat worden van een tweede seizoen. Wanneer we het vervolg van de komedieserie mogen verwachten, is nog niet bekend.

Julie Andrews in nieuw project Shonda Rhimes

Julie Andrews heeft een rol te pakken in een nieuw project van Shonda Rhimes. Rhimes, bekend van onder meer How To Get Away With Murder, werkt aan verschillende projecten voor de streamingdienst. Een daarvan is een serie gebaseerd op de Bridgerton-boeken van Julia Quinn. Andrews speelt in die serie de rol van Lady Whistledown. Eerder was zij onder meer al te zien in The Sound of Music en Mary Poppins.

Zoektocht naar nieuwe WWE ster

Netflix heeft bekendgemaakt dat KOFI, The Miz en Sheamus schitteren in de gloednieuwe film The Main Event. In de film zijn daarnaast rollen voor Tichina Arnold, Ken Marino en Adam Pally. De film laat zien hoe een eerzuchtige worstelaar een magisch masker ontdekt en plots een competitie binnenstapt om de volgende WWE ster te worden.

Korte musical film in aantocht op Netflix

Paul Thomas Anderson werkt aan een verrassend nieuw project voor Netflix. Het gaat om een korte musical film met Thom Yorke in de hoofdrol. In onderstaande teaser is al het één en ander te zien over de nieuwe korte film. Zo gaat het om een film van zo’n tien tot twaalf minuten. Op 27 juni is ANIMA te zien op Netflix.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Abyss (S01E12) Drama 2019 2019-06-20
Bewildered Bolbol Komedie 2010 2019-06-20
An Upper Egyptian Komedie 2014 2019-06-20
Reaction Komedie 2011 2019-06-20
Good Luck Drama 2012 2019-06-20
Three-Quarters Decent Komedie 2010 2019-06-20
The Player Komedie 2012 2019-06-20
The Chord Crime 2010 2019-06-20
Unruly Friends Thriller 2011 2019-06-20

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van donderdag