Netflix Daily

Netflix Daily: Dad Stop Embarrassing Me! na één seizoen geannuleerd, eerste beelden Young Royals

Netflix heeft al na één seizoen de stekker uit Dad Stop Embarrassing Me! getrokken. Het is over en uit voor de serie met Jamie Foxx in de hoofdrol. Ondertussen zijn ook de eerste beelden gedeeld van Young Royals, een serie die zich afspeelt op een eliteschool.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix annuleert Dad Stop Embarrasing Me! na één seizoen

Sasha Dixon hoeft zich niet langer zorgen te maken over haar beschamende vader. Netflix heeft de familiekomedie Dad Stop Embarrassing Me! met Jamie Foxx in de hoofdrol al na één seizoen geannuleerd. De acht afleveringen van het eerste seizoen werden op 14 april gelanceerd. Daar zal het bij blijven.

Eerste beelden Young Royals gelanceerd

De Zweedse serie Young Royals komt op 1 juli naar Netflix. De serie brengt ons een vleugje Élite op de prestigieuze kostschool Hillerska. In Young Royals draait het om prins Wilhelm. Wanneer hij los wordt gelaten op de kostschool Hillerska krijgt hij eindelijk de kans om zichzelf te ontdekken en vooral om uit te vinden wat hij nog echt wil met het leven. Al is die opleving slechts van korte duur. De eerste beelden zijn nu verschenen.

The Crown seizoen 5: Alles wat we al weten

The Crown is toch wel een van de állerpopulairste Netflix Originals, het leven van de Britse royalty’s is dan ook ontzettend interessant. In 2022 verschijnt het vijfde seizoen van de serie. Goed nieuws is dat in juni 2021 de opnames zijn gestart in Londen, dus alles ligt prima op schema.

Lees alles over The Crown

Murder by the Coast: wie heeft Rocio Wanninkhof vermoord?

Het truecrimesegment op Netflix is booming! Wat te denken van bijvoorbeeld Making A Murderer en Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer, documentaires die wereldwijde hits werden. En Netflix lijkt nu óók goud in handen te hebben met Murder by the Coast.

Lees alles over Murder by the Coast

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Mullewapp Familie 2009 5.6 2021-06-20
La Proie Actie 2011 6.7 2021-06-20
Les soeurs fâchées Komedie 2004 6.4 2021-06-20

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?