Netflix Daily

Netflix Daily: Groei aantal Netflix-abonnees vertraagt, romantische film I Believe in a Thing Called Love

De groei van het aantal abonnees van Netflix vertraagt. In het tweede kwartaal kwamen er 1,5 miljoen abonnees bij op de streamingdienst. Daarnaast is er een nieuwe romantische film aangekondigd met I Believe In A Thing Called Love.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Groei aantal Netflix-abonnees vertraagt

De groei van het aantal abonnees van Netflix vertraagt. Dat heeft voornamelijk te maken met het feit dat de coronamaatregelen wereldwijd worden versoepeld en dat de concurrentie flink toeneemt. Dat viel op bij de kwartaalcijfers van het bedrijf. Er kwamen in het tweede kwartaal 1,5 miljoen Netflix-abonnees bij. Daarmee staat het totaal wereldwijd op 209 miljoen. Netflix gaat zich nu richten om games.

Romantische film I Believe In A Thing Called Love aangekondigd

Netflix heeft de rechten aangekocht van de roman I Believe In A Thing Called Love voor een film. Byung-hun Lee gaat de film produceren. Het verhaal volgt Desi, een over presterende middelbare school senior die besluit de wetten van K-drama romances te gebruiken om een vriendje te krijgen.

La Casa de Papel zet krankzinnig jaarrecord

De populariteit van La Casa de Papel reikt veel verder dan Nederland. Dat is nu vastgelegd in cijfers, want de data van Flix Patrol geeft namelijk bizarre cijfers als het gaat om de Spaanse hitserie. Sinds de start van de invoering van de dagelijkse top-10’s is de reeks niet weg te slaan.

Lees alles over La Casa de Papel

Hoofdrolspelers Outer Banks doen onthullingen over seizoen 2

De hoofdrolspelers uit Outer Banks zijn voor een niets verhullende vooruitblik op seizoen 2 van de populaire serie terug bij elkaar gekomen. In gesprek met EW gaan de ‘Pogues’ uitgebreid in op de cliffhanger van het eerste seizoen en worden prangende vragen over het vervolgdeel beantwoord.

Lees alles over Outer Banks

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?