Netflix Daily

Netflix Daily: Ozark einde al bedacht, eerste Obama-titel op Netflix

Ozark seizoen 3 Netflix besteld (

Showrunner Chris Mundy van Ozark weet al hoe het einde van Ozark gaat zijn. Daarnaast is de eerste titel van de Obama’s inmiddels op Netflix verschenen en is een tweede seizoen besteld van I Am A Killer.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het einde van Ozark is al bedacht

Showrunner Chris Mundy van Ozark heeft al bedacht hoe het einde van Ozark gaat zijn. “Ik kan me nog goed herinneren dat ik na het eerste seizoen een review las waarin iemand zei: ‘We weten waar dit naartoe gaat’. En ik dacht: ‘Huh, echt? Want ik weet het niet!’. We hebben erover gesproken, over dat emotionele en filosofische eind. We weten hoe dat gaat zijn. Hoe we dat specifiek gaan doen, hoe het eruit gaat zien op beeld, dat weten we nog niet. Maar ik denk niet dat het zo zal zijn wat die recensent dacht dat het zou zijn.”

Eerste titel van de Obama’s op Neflix

Michele en Barack Obama zijn voor Netflix aan de slag gegaan met een aantal titels. De eerste daarvan, American Factory, is sinds vandaag op Netflix te bekijken. De documentaire toont een Amerikaanse fabriek die jarenlang stil heeft gestaan. Nu besluit een groep Chinezen de fabriek nieuw leven in te blazen. Het leidt al snel tot een botsing tussen verschillende culturen.

I Am A Killer verlengd voor tweede seizoen

I Am a Killer keert binnenkort terug voor een tweede seizoen. Deadline heeft bekendgemaakt dat Netflix een tweede seizoen heeft besteld van de true crimedocumentaire . In de serie worden we meegenomen naar diepte-interviews van de langstzittende gevangenen in Amerika. We zien daarnaast onder meer hoe ze behandeld worden.

Trailer Élite seizoen 2 op Netflix

Het tweede seizoen van Élite is in aantocht op Netflix. Vanaf 6 september kunnen we aan de slag met de nieuwe afleveringen van de reeks. Nu alvast is de officiële trailer voor het tweede seizoen verschenen.

Lees alles over de trailer

Verwijderalarm: Actiefilms en diverse series

Het verwijderalarm van deze week bevat weer heel wat titels. Het gaat ditmaal vooral om actiefilms en kinderseries. Onder meer The Hitman’s Bodyguard, dat deels is opgenomen in Amsterdam, wordt verwijderd van de streamingdienst. Evenales Event Horizon en Chips.

Lees alles over het verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Free Willy Familie 1993 5.9
Simon Amstell: Set Free Stand-up 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren