Netflix Daily

Netflix Daily: Wu Assassins vernieuwd, productie After Life start pas in 2021

Netflix heeft een tweede seizoen besteld van Wu Assassins. Dat gerucht ging al een tijdje rond en is inmiddels officieel bekendgemaakt. Van After Life mogen we ons voorbereiden op een derde en tevens slotseizoen. De opnames daarvan gaan echter nog niet snel van start.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Wu Assassins vernieuwd voor tweede seizoen

Goed nieuws voor de fans van Wu Assassins. De bovennatuurlijk martial arts serie wordt namelijk voorzien van een tweede seizoen. Geruchten omtrent een verlenging deden al langer de ronde en nu heeft ook Netflix het nieuws bevestigd. Acteurs uit de serie spraken eerder al uit graag een vervolg te zien.

Productie After Life seizoen 3 start pas in 2021

De productie van het slotseizoen van After Life laat nog even op zich wachten. Alhoewel de serie al een snelle verlenging kreeg, blijkt nu dat we wel even geduld moeten hebben tot de release van dat seizoen. De productie start namelijk niet eerder dan begin 2021.

The Crown seizoen 4 dit najaar op Netflix

Het vierde seizoen van The Crown heeft een releasedatum. Dit is het seizoen waarin Prinses Diana haar opwachting zal maken en Margaret Thatcher de strijd aan gaat met het koningshuis. Dit najaar zijn de episodes te zien.

Lees alles over The Crown

Netflix bestelt tweede seizoen van Oscuro Deseo

Netflix heeft een tweede seizoen besteld van Oscuro Deseo. Het eerste seizoen van de Spaanstalige Netflix Original groeide in de eerste 28 dagen op Netflix uit tot best bekeken niet Engelstalige titel. Een vervolg kon dan ook niet uitblijven.

Lees alles over Oscuro Deseo

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Crimenes de Familia Crime 2020
John Was Trying to Contact Aliens Docu 2020
Smallfoot Familie 2018 6.6
Great Pretender (1 seizoen) Anime 2020 8.0
A Star is Born Drama 2018 7.7
Biohackers (1 seizoen) Thriller 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?