Netflix Daily

Netflix Daily: Vier nieuwe gevangenissen en Selling The OC is terug

Er zijn weer nieuwe gevangenissen bezocht voor Inside the World’s Toughest Prisons. Daarnaast is Selling the OC terug voor het tweede seizoen.

Vier nieuwe gevangenissen bezocht

Inside the World’s Toughest Prisons is één van de langstlopende documentaireseries van Netflix én een zeer succesvolle. Iedere keer wordt de reeks zeer goed bekeken en in september komt dan ook alweer het zevende seizoen. Ditmaal worden gevangenissen bezocht in Finland, Tsjechië, Indonesië en op de Solomon Eilanden. Op 15 september is de reeks te zien.

Tweede seizoen Selling the OC heeft releasedatum

Selling Sunset heeft inmiddels al twee spin-offs opgeleverd. Selling Tempa bleek geen succes en is gestopt. Dat geldt niet voor Selling the OC, waarvan op 8 september het tweede seizoen verschijnt. Ook hierin zien we een groep makelaars van de Oppenheim Group, nu verkopen ze huizen in Orange County. Terwijl de release aanstaande is, wordt er al gewerkt aan een derde seizoen.

Spaanse horror in aantocht: El Club de Los Lectores Criminales

Een ouderwetse slasher in de lijn van Scream en I Know What You Did Last Summer. En dat van Spaanse bodem. De horrorfilm El Club de Los Lectores Criminales is in aantocht en zal later deze maand al te zien zijn op Netflix.

Lees alles over El Club de Los Lectores Criminales

Warrior Nun krijgt filmtrilogie om verhaal af te ronden

De kogel is door de kerk, er komt officieel een vervolg op Warrior Nun. Deze serie werd na twee seizoen gecanceld door Netflix, dit tot grote woede van de fans van de reeks. De makers waren op de achtergrond hard bezig om toch een vervolg te realiseren en dat is nu gelukt.

Lees alles over Warrior Nun

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Uncanny Counter (2 seizoenen) Actie 2023 8.1 2023-08-20

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?