Netflix Daily

Netflix Daily: Trailer The Boys in the Band, You-ster vader geworden

Netflix heeft de officiële trailer van The Boys in the Band gelanceerd. De veelbelovende film komt op 30 september naar Netflix. Daarnaast blijkt You-ster Penn Badgley alias Joe Goldberg vader te zijn geworden.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Trailer The Boys in the Band verschenen

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van The Boys in the Band. Het verhaal uit de film is gebaseerd op het met een Tony Award bekroonde toneelstuk. De film volgt negen homo’s die voor een verjaardagsfeestje bij elkaar komen. Maar alles verandert wanneer er een oude bekende opduikt. De film wordt op 30 september uitgebracht.

You-ster Penn Badgley vader geworden

Babynieuws voor You-ster Penn Badgley. De acteur achter Joe Goldberg verwelkomde in augustus samen met zijn vrouw Domino Kirke hun eerste zoontje. Domino liet via social media weten dat alles goed gaat met het kindje. Dat de twee nu ouders zijn geworden, is een groot geschenk. Domino had namelijk eerder al twee miskramen gehad. Met haar ex Morgan O’Kane had ze wel al een twaalfjarige zoon.

Bizarre eerste beelden Lucifer musical-episode vrijgegeven

In de tweede helft van het vijfde seizoen van Lucifer kunnen we een zeer bijzonder en misschien ook wel bizarre aflevering verwachten. Steeds meer series maken een musical-episode en aan deze rage dus nu ook Lucifer mee.

Lees alles over Lucifer

You seizoen 3 en Sweet Magnolias seizoen 2 laten nog lang op zich wachten

Slecht nieuws voor de fans van You en Sweet Magnolias. Het zal nog wel een tijdje duren voordat we aan de slag kunnen met nieuwe seizoenen van de series. Op Netflix wachten we momenteel op het derde seizoen van You en het tweede seizoen van Sweet Magnolias, maar beide producties hebben vertraging opgelopen.

Lees alles over You en Sweet Magnolias

Het nieuwe aanbod van gisteren:

iZombie (5 seizoenen) Komedie 2018 8.0

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?