Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix grote winnaar van Emmy Awards, Tom Hopper in Love in the Villa

Netflix is de grote winnaar van de Emmy Awards. Onder meer The Crown kon bij de Prime Time awards rekenen op flink wat prijzen. Netflix versloeg zijn concurrenten fors. Daarnaast krijgt Tom Hopper een rol in een nieuwe Netflix-film.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix grote winnaar van Emmy Awards

Netflix is de grote winnaar geworden bij de Emmy Awards. De Amerikaanse streamingdienst heeft in totaal 44 beeldjes gewonnen. Daarmee liet het zijn concurrent verder achter zich. Met The Crown gooide de streamingdienst opnieuw hoge ogen. Zo waren er prijzen in de categorie beste dramaserie en voor acteurs Josh O’Connor, Olivia Colman, Tobias Menzies en Gillian Anderson. The Queen’s Gambit werd verkozen tot de beste gelimiteerde serie.

Tom Hopper en Kat Graham in Love in the Villa

The Umbrella Academy-ster Tom Hopper en Kat Graham hebben een rol in Love in the Villa. Mark Steven Johnson zal de film schrijven en regisseren. De film volgt een jonge vrouw die na een breuk een romantische trip aangaat naar het romantische Verona, Italië. Ze komt er al snel achter dat de villa dubbel gereserveerd is. Ze zal haar vakantie moeten delen met een cynische Britse man. De productie start deze maand en de film verschijnt in 2022.

Netflix trekt stekker uit Hit & Run ondanks megacliffhanger

Netflix heeft de stekker uit de serie Hit & Run getrokken, ondanks dat het eerste seizoen van de Israëlisch-Amerikaanse show eindigt met een megacliffhanger. De losse eindjes worden echter niet meer aan elkaar geknoopt.

Lees alles over Hit & Run

Supernieuws Virgin River: Een dubbele verlenging

Het einde van Virgin River is nog lang niet in zicht. De laatste tijd gingen er al geruchten dat de opnames van een vierde seizoen al in volle gang waren. Nu heeft USA Today bevestigd dat er een vierde seizoen komt en wordt er zelfs gemeld dat er ook meteen een vijfde seizoen is besteld.

Lees alles over Virgin River

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Chesapeake Shores (4 seizoenen + S05E06) Drama 2021 7.5 2021-09-20
Superstore (5 seizoenen) Komedie 2015 7.8 2021-09-20

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?