Netflix Daily

Netflix Daily: Outer Banks staat op de band en trailer The School for Good and Evil

Het derde seizoen van Outer Banks was lang onzeker, inmiddels gaat het snel. De opnames zijn namelijk afgerond. Komende maand kunnen we ons opmaken voor The School for Good and Evil, de trailer is nu alvast te zien.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Trailer The School for Good and Evil verschenen

In het dorpje Gavaldon delen twee buitenbeentjes en beste vriendinnen, Sophie (Sophia Anne Caruso) en Agatha (Sofia Wylie) een bijzondere band. Sophie, een goudharige naaister, droomt ervan haar sombere leven te ontvluchten om een prinses te worden. Terwijl Agatha, met haar rauwe stijl en eigenzinnige moeder, het in zich heeft om een echte heks te worden. Op een nacht, onder de bloedrode maan, neemt een machtige kracht hen mee naar The School for Good and Evil waar de ware verhalen achter elk groot sprookje beginnen. Toch gaat er gelijk iets mis, want de twee worden uit elkaar gehaald! Bekijk nu alvast de trailer, op 19 oktober verschijnt vervolgens de film op Netflix.

Outer Banks seizoen 3 staat op de band

Het derde seizoen van Outer Banks was lang onzeker, inmiddels gaat het snel. De opnames zijn namelijk afgerond, zo is deze week naar buiten gekomen. Liefde zeven maanden is er op diverse locaties – en landen – gewerkt aan de derde reeks. Dit begon namelijk in South Carolina in februari. Daarnaast werd er ook gewerkt op Barbados. Een releasedatum is er nog niet, maar de verwachting is dat er gewacht wordt net zoals bij de vorige seizoenen tot de zon weer gaat schijnen.

Ferry de Serie: Alles wat we al weten

Ferry de Serie is de nieuwste serie uit de reeks van Undercover. Na drie seizoenen Undercover én Ferry de Film komt er nu dus Ferry de Serie. Frank Lammers en Elise Schaap zullen we opnieuw gaan zien als Ferry Bouman en Danielle. Maar wat kunnen we verder verwachten? Ferry de Serie: dit is alles wat we al weten!

Lees alles over Ferry de Serie

Verwijderalarm: Crazy Ex-Girlfriend en Fargo voegen zich bij serielijst

Het Netflix Verwijderalarm is ditmaal nagenoeg volledig gevuld met series. Out of Death is vooralsnog de enige film die in de aankomende week zal gaan vertrekken van Netflix. Daarnaast dus heel veel series.

Lees alles over het Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Patton Oswalt: We All Scream Stand-up 2022 2022-09-20

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?