Netflix Daily

Netflix Daily: Het leven van David Beckham en De Griezels van Roald Dahl

Komende week is het Roald Dahl-week op Netflix dankzij vier films van Wes Anderson. Maar er zit meer in de pijplijn. Komende maand gaan we ook een kijkje nemen in het leven van David Beckham.

Het leven van David Beckham belicht

Netflix lanceert een vierdelige documentaireserie over David Beckham met de treffende titel Beckham. De wereldberoemde voetballer is al regelmatig belicht en zeker ook door de pers. Al was het maar vanwege zijn huwelijk met voormalig Spice Girl Victoria. Maar de nieuwe docu gaat veel verder, want we krijgen een echt inkijkje in zijn leven. Eerder kwam al naar buiten dat we veel te zien krijgen over zijn neuroses en diepe dalen. Het intieme portret is te zien vanaf 4 oktober.

Roald Dahl’s De Griezels wordt animatiefilm

Met De Griezels heeft Netflix een nieuwe Roald Dahl-film aangekondigd. De streamingdienst gaat uitgebreid met het werk van de schrijver aan de slag. In 2025 zal de Griezels verschijnen als animatiefilm. Phil Johnston is aangesteld als regisseur. Meneer en mevrouw Griezel zijn de meest stinkende, akeligste mensen ter wereld die toevallig ook het meest walgelijke, gevaarlijke en idiootste pretpark ter wereld bezitten. Wanneer de Griezels aan de macht komen in hun stad, besluiten twee dappere weeskinderen en een familie magische dieren om net zo sluw te worden als de Griezels om de stad te redden. Een hilarisch en wild filmavontuur, boordevol geliefde streken van de Griezels – van de kronkelspaghetti tot de gevreesde krimpziekte. De Griezels is een verhaal van alle tijden, over de nooit eindigende strijd tussen goed en kwaad.

Op dit boek is Liebes Kind gebaseerd en dit zijn de twee opvolgers

Liebes Kind is een doorslaand succes op Netflix. Duitse series doen het de laatste jaren erg goed, met onder meer Dark, Kleo, Launchammer, Schlafende Hunde en Dogs of Berlin. Liebes Kind is gebaseerd op het boek van Romy Hausmann.

Lees alles over Liebes Kind

Deze grote series hangen nog tussen verlenging en gecanceld worden

Netflix lanceert veel series. Sommigen worden verlengd en sommigen worden gecanceld, maar er is ook een derde groep. Series die op de weegschaal blijven liggen en waarvan het niet duidelijk is of er misschien nog een nieuw seizoen gaat komen óf dat de stekker eruit wordt getrokken. De grootste pending series hebben we op een rijtje gezet.

Lees alles over de pending series

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Murdaugh Murders: A Southern Scandal (2 seizoenen) Docu 2023 2023-09-20
My Happy Marriage (1 seizoen) Anime 2023 2023-09-20
Destined with You (1 seizoen) Romance 2023 2023-09-20

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?