Netflix Daily

Netflix Daily: Rechter over The Laundromat, vertraging Cowboy Bebop

De rechter heeft uitspraak gedaan over de zaak omtrent The Laundromat. Daarnaast lopen de opnames van Cowboy Bebop flinke vertraging op en is een nieuwe Netflix-film met Mads Mikkelsen plotseling gestopt.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

The Laundromat niet verboden door rechter

Jurgen Mossack en Ramon Foseca, de twee advocaten die een rechtszaak zijn gestart in de hoop om The Laundromat te blokkeren, hebben slecht nieuws te horen gekregen. De twee advocaten wilden de release van de film verbieden omdat ze de streamingdienst aanklaagden voor onder meer smaad. Ze waren bang dat de film hun proces zou beïnvloeden. Een rechter heeft nu beoordeeld dat de film gewoon mag verschijnen. Dat gebeurde op vrijdag.

Opnames Cowboy Bebop lopen flinke vertraging op

De release van de Cowboy Bebop-serie lijkt flink uitgesteld te worden. De verwachtingen voor de serie zijn hoog, maar we lijken flink geduld te moeten hebben voordat de serie verschijnt. De opnames liggen namelijk minimaal een half jaar stil nu hoofdrolspeler John Cho zwaar geblesseerd is geraakt tijdens de opnames. Hij wordt binnenkort geopereerd.

Netflix abrupt gestopt met nieuwe film met Mads Mikkelsen

De productie van een nieuwe Netflix-film afkomstig van Alexander Payne is gestaakt. We wisten nog niet veel over de film, maar wisten al wel dat Mads Mikkelsen de hoofdrol zou spelen. Nu blijken de opnames, die voor volgende week gepland stonden, te zijn opgeschorst. Er zijn problemen met de rechten. Het is nog niet bekend of de film later alsnog wordt opgenomen.

The Sinner heeft eerste trailer voor seizoen 3

The Sinner seizoen 3 zal komend kalenderjaar verschijnen en USA Network heeft nu de eerste trailer vrijgegeven. Hierin zien we eindelijk wat voor rol Matt Bomer zal spelen in het verhaal waar rechercheur Harry Ambrose terug zal keren. Een startdatum voor het derde seizoen is nog niet bekend.

Lees alles over The Sinner

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Warriors Gate Avontuur 2016 5.4

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?