Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe Netflix-film met Chadwick Boseman en Adam Sandlers Hustle

Hubie Halloween Netflix

Netflix heeft de nieuwe film Ma Rainey’s Black Bottom aangekondigd. De hoofdrollen in de film zijn voor Viola Davis en de onlangs overleden Chadwick Boseman. Daarnaast begint de cast voor Adam Sandlers nieuwe film Hustle vorm te krijgen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Chadwick Boseman en Viola Davis in Ma Rainey’s Black Bottom

Netflix heeft de nieuwe film Ma Rainey’s Black Bottom aangekondigd. In de film zijn de hoofdrollen weggelegd voor Viola Davis en de onlangs overleden Chadwick Boseman. De film laat zien hoe de spanningen oplopen als de baanbrekende ‘moeder van de blues’ en haar band in 1927 samenkomen in een studio in Chicago. De film is gebaseerd op het toneelstuk van August Wilson. Hieronder bekijk je alvast de trailer.

Cast voor Adam Sandlers Hustle krijgt vorm

De cast voor de nieuwe film van Adam Sandler krijgt vorm. Nadat recent al Hubie Halloween op Netflix verscheen, blijkt hij ook te werken aan Hustle. Inmiddels is duidelijk dat Queen Latifah, Robert Duvall en Ben Foster hoofdrollen te pakken hebben in de film. Hun exacte rollen moeten nog bekend worden gemaakt. Eerder werd al duidelijk dat er rollen waren voor NBA-speler Juancho Hernangomez, Jordan Hull, Maria Botto, Ainhoa Pillet en sportcommentator Kenny Smith.

In Hustle speelt Sandler een basketbalscout die weinig geluk heeft. Als hij een once-in-a-lifetime speler in het buitenland ontdekt, besluit hij zonder de goedkeuring van zijn team om het fenomeen naar de Verenigde Staten te halen. Tegen alle verwachtingen in hebben ze nog één kans om te bewijzen dat ze het in zich hebben om de NBA te halen.

Verwijderalarm: Handvol films voegen zich bij aangevulde rij van series

Met het einde van oktober in zicht is het Netflix Verwijderalarm van deze week aardig gevuld. Eerder werd al duidelijk dat aan het einde van oktober verschillende series verdwijnen, maar inmiddels komen daar ook steeds meer films bij.

Lees alles over het Verwijderalarm

Away na één seizoen gecanceld door Netflix

Netflix heeft ervoor gekozen om geen tweede seizoen te bestellen van Away. Daarmee houdt het al na één seizoen op voor de dramaserie met Hilary Swank in de hoofdrol. Het nieuws komt ongeveer anderhalve maand na de release van seizoen één naar buiten.

Lees alles over Away

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Tesla Docu 2020 5.0

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?