Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix gaat succes anders meten, Selling Sunset seizoen 4 heeft releasedatum

Netflix gaat zijn successen voortaan anders meten om een beter beeld te krijgen van hoe goed een serie het doet op de streamingdienst. Ondertussen is ook de releasedatum bekendgemaakt van Selling Sunset seizoen 4.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix gaat succes op andere manier peilen

Netflix gaat zijn successen op een andere manier peilen. Tot op heden maakte de streamingdienst de cijfers bekend van het aantal gebruikers dat minstens twee minuten van een serie zag. Dat gaat aangepast worden. Vanaf nu wordt gekeken naar het aantal uren dat alle gebruikers binnen 28 dagen na release naar een film of serie keken. “We denken dat het meten van het aantal uren dat gebruikers naar een titel kijken een betere indicatie geeft van het succes van series en de tevredenheid van de kijker”, aldus het bedrijf.

Selling Sunset seizoen 4 in november naar Netflix

De releasedatum van het vierde seizoen van Selling Sunset is bekendgemaakt. Seizoen 4 van de serie komt op 24 november naar Netflix. Daarmee is gekozen om de nieuwe afleveringen te lanceren op Thanksgiving. In de eerdere seizoenen volgden we onder meer Christine, Maya, Heather en Chrishell die zichzelf verzekeren van inkomsten door de duurste huizen te verkopen.

Alexandra Breckenridge (Mel Monroe) had Virgin River bijna af moeten slaan

Alexandra Breckenridge vertolkt momenteel de hoofdrol van Melinda (Mel) Monroe in Virgin River. Het had echter niet veel gescheeld of ze had de rol van Mel nooit kunnen vertolken. Dat heeft alles te maken met het feit dat Breckenridge op het moment dat de romantische dramaserie begon ook een rol in een andere serie had.

Lees alles over Mel Monroe

Spaanse thrillerserie Mentiras in november op Netflix

Fans van Spaanse thrillers kunnen zich weer gaan opmaken voor een nieuwe reeks. In november komt namelijk Mentiras naar Netflix. De titel zegt al genoeg, want mentiras wil niets anders zeggen dan leugens. Het eerste seizoen bestaat uit zes afleveringen.

Lees alles over Mentiras

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Night Teeth Actie 2021 2021-10-20
8 Rue de l’Humanité Komedie 2021 2021-10-20
Found Docu 2021 2021-10-20
The Majestic Life of Queen Elizabeth II Bio 2013 6.5 2021-10-20
Margaret Thatcher: The Iron Lady Bio 2012 7.0 2021-10-20
Punk in London Docu 1977 7.1 2021-10-20
Our Nature: Call of the Wild Docu 2019 5.0 2021-10-20

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?