Netflix Daily

Netflix Daily: Heartbreak High krijgt tweede seizoen; fatale crash prinses Diana niet in The Crown

De rentree van Heartbreak High is succesvol verlopen, want Netflix heeft besloten om de serie te verlengen. Daarnaast is er een essentieel onderdeel bekendgemaakt over het naderende vijfde seizoen van The Crown. Het dodelijk ongeval van prinses Diana zal namelijk niet te zien zijn.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Reboot succesvol: Heartbreak High is verlengd

Er komt een tweede seizoen van Heartbreak High. De reboot van de succesvolle Australische tienerdramaserie verscheen in september op Netflix en werd goed ontvangen. In de eerste drie weken werd de serie liefst 42.6 miljoen uren bekeken. Daarop heeft Netflix dan nu ook een tweede seizoen aangekondigd. De opnames gaan binnenkort van start in Sydney.

Dodelijk ongeval prinses Diana niet te zien in The Crown

Door het recente overlijden van Queen Elizabeth is het nieuwe seizoen van The Crown op voorhand al beladen. Vooral ook omdat de moeilijke jaren’90 belicht worden, waarin kersvers koning Charles en prinses Diana besloten te scheiden. Op 31 augustus 1997 kwam Diana om het leven bij een auto-ongeluk in de Pont de l’Alma tunnel in Parijs. De makers van The Crown hebben nu laten weten dat dit niet wordt opgenomen in de serie. Er zal te zien zijn hoe de auto het hotel (The Ritz) verlaat en het verhaal vervolgens worden opgepakt bij de nasleep.

Op deze boekenserie is The School for Good and Evil gebaseerd

The School for Good and Evil is te zien bij Netflix. Deze nieuwe fantasy-kraker is gebaseerd op een boekenserie van schrijver Soman Chainani. We vertellen je alles over het dorpje Gavaldon en The School for Good and Evil.

Lees alles over The School for Good and Evil

Delen Netflix-wachtwoord en -account gaat vanaf 2023 extra geld kosten

Het delen van wachtwoorden gaat zoals eerder aangekondigd door Netflix aangepakt worden. Momenteel wordt dit al in diverse landen getest en vanaf komend kalenderjaar zal dit wereldwijd worden doorgevoerd. Deel jij je wachtwoord en dus je Netflix-account met diverse vrienden? Dan zul je vanaf 2023 meer gaan betalen voor de streamingdienst.

Lees alles over de nieuwe regels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Costa!! Komedie 2022 5.6 2022-10-20
A Journal for Jordan Drama 2021 5.8 2022-10-20
Vatican Girl: The Disappearance of Emanuela Orlandi Docu 2022 2022-10-20

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?