Netflix Daily

Netflix Daily: Peaky Blinders bar in Den Haag, Skylines nu al geannuleerd

In Den Haag is een Peaky Blinders bar geopend waar je drankjes kunt doen en klassieke Engelse gerechten kunt eten. Daarnaast is de Duitse serie Skylines al na één seizoen geannuleerd en wordt er gewerkt aan Maid, gebaseerd op de bestseller van Stephanie Land.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Peaky Blinders bar geopend in Den Haag

Kom jij regelmatig in Den Haag en ben je groot fan van Peaky Blinders? Ga dan zeker eens langs bij Shelby Public House. Het is een nieuwe pub in Den Haag volledig in de stijl van Peaky Blinders. Je Vindt de bar in de Papestraat. Naast dat je in de bar kunt eten, kun je in een ander gedeelte ook klassieke Engelse gerechten eten.

Duitse serie Skylines al na één seizoen geannuleerd

Het is over en uit voor Skylines. Netflix heeft ervoor gekozen om de Duitse Original al na één seizoen te annuleren. Dat werd onder meer duidelijk door een bericht van acteur Edin Hasnovic. De annulering lijkt voornamelijk te maken te hebben met de naam van het label. Skyline Records, het record label uit de serie, is namelijk ook een echt label in Frankfurt.

Maid krijgt eigen serie op Netflix

John Wells en Molly Smith Metzler van Shameless slaan de handen in één met Margot Robbie om de best-seller Maid te verfilmen tot een serie. We zien hoe een alleenstaande moeder aan de slag gaat als huishoudster om haar geld te verdienen. Ondertussen strijdt ze tegen armoede, dakloosheid en bureaucratie.

A Christmas Prince: The Royal Baby komt als Sinterklaascadeau

A Christmas Prince: The Royal Baby heeft een releasedatum gekregen van Netflix. Het derde deel van de kerstfilmreeks zal dit jaar verschijnen en wel op een voor Nederland speciale datum: 5 december. Zo is de komst van de koninklijke baby een prachtig Sinterklaascadeau! De trailer is nu ook verschenen.

Lees alles over A Christmas Prince

Slotseizoen Fuller House toch al in december op Netflix

Het vijfde en tevens laatste seizoen van Fuller House komt toch al in december op Netflix. Lange tijd was het stil rondom de sitcom, tot afgelopen week er op socials beelden verschenen van castleden die afscheid namen bij de laatste aflevering.

Lees alles over Fuller House

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Flash (5 seizoenen + S06E06) Actie 2019 8.1
Zombielars (1 seizoen) Komedie 2017 7.4
Who Killed Little Gregory? (1 seizoen) Docu 2019
Zeit der Geheimnisse (1 seizoen) Drama 2019
Bikram: Yogi, Guru, Predator Docu 2019 7.1
Lorena, La de Pies Ligeros Docu 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?