Netflix Daily

Netflix Daily: Teen Wolf seizoen 7?, Jennifer Lopez in nieuwe Netflix-film

Teen Wolf complete serie Netflix

De laatste tijd verschenen aardig wat geruchten rondom een mogelijk zevende seizoen van Teen Wolf. Nu blijkt dat er toch echt geen seizoen 7 gaat komen. Daarnaast heeft Jennifer Lopez een rol te pakken in een nieuwe Netflix-film.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Komt er een Teen Wolf seizoen 7?

Afgelopen week zijn de geruchten opgelaaid met betrekking tot een zevende seizoen van Teen Wolf. Fans zien niets liever dan een zevende seizoen van de reeks, maar helaas blijken de geruchten niet te kloppen. Een nepaccount op YouTube dat zich uitgeeft voor MTV deelde zelfs al een officiële trailer van een zogenaamd zevende seizoen, maar het blijkt nep te zijn. De serie is gecanceld door MTV en niets wijst erop dat er nagedacht wordt om dat te veranderen.

Jennifer Lopez in nieuwe Netflix-film

Jennifer Lopez is binnenkort te zien in een gloednieuwe Netflix-film. De zangeres alias actrice heeft niet alleen de hoofdrol in de film, maar gaat ook aan de slag als producent. De film is een verfilming van het boek The Cipher en Lopez speelt FBI-agent Nina Guerrera. Ze opent de jacht op een seriemoordenaar.

Truecrime Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer in januari op Netflix

Met Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer heeft Netflix de volgende truecrime docuserie aangekondigd. Deze week zagen we The Ripper over The Yorkshire Ripper verschijnen. Komende maand gaan we de grote plas over, helemaal naar Californië. Waar het leven in 1984 en 1985 even tot stilstand kwam.

Lees alles over Night Stalker

Locke & Key verrast: seizoen 3 aangekondigd vóór release seizoen 2

Locke & Key doet wel een zeer unieke aankondiging in deze tijd waarin heel veel series het moeilijk hebben. Door de pandemie worden series sneller gecanceld en liggen producties lang stil. Maar voor Locke & Key geldt het omgekeerde. Nog voor de serie het tweede seizoen ziet verschijnen op Netflix, is er al een derde seizoen aangekondigd!

Lees alles over Locke & Key

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?