Netflix Daily

Netflix Daily: Opnames The Crown seizoen 5 stilgelegd, wel goed nieuws voor Cobra Kai

Slecht nieuws voor de fans van The Crown. De opnames van het vijfde seizoen namelijk vroegtijdig stilgelegd, zo is duidelijk geworden. Ondertussen is er wel goed nieuws voor de fans van Cobra Kai. De opnames van het vijfde seizoen zijn namelijk afgerond.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Opnames The Crown seizoen 5 stilgelegd

Slecht nieuws voor de fans van The Crown. De opnames zijn namelijk vroegtijdig stilgelegd. Dat heeft alles te maken met het coronavirus. Eerder werd al duidelijk dat er een korte kerstpauze zou worden gehouden, maar nog daarvoor zijn de opnames al stilgelegd. Er waren liefst acht crewleden besmet geraakt. Voor nu lijkt de releasedatum in november 2022 nog niet in gevaar te komen.

Opnames Cobra Kai seizoen 5 afgerond

De opnames voor het vijfde seizoen van Cobra Kai zijn afgerond. Alhoewel het vierde seizoen pas op 31 december wordt uitgebracht op Netflix, is nu duidelijk geworden dat de opnames van seizoen 5 al zijn afgerond. Daarmee lijken fans van Cobra Kai na de release van seizoen 4 niet te lang hoeven wachten op seizoen 5.

Leukste en Beste Familiefilms op Netflix

Het is in de vakantie natuurlijk altijd een goed idee om een familiefilm aan te zetten op Netflix. Maar welke moet je kiezen uit het grote aanbod? We hebben de 30 beste en leukste Familiefilms op Netflix op een rij gezet.

Lees alles over de beste familiefilms

Dit is de echte reden van het vertrek van Trace Riley uit Chesapeake Shores

Jesse Metcalfe, verantwoordelijk voor de rol van Trace Riley in Chesapeake Shores, besloot eerder dit jaar te stoppen met de romantische dramaserie. Nu heeft hij eindelijk aangegeven waarom hij ervoor koos om te stoppen met de serie. Dat deed hij tijdens een interview met ET.

Lees alles over Trace Riley

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?