Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe serie makers Stranger Things

De makers van Stranger Things gaan met het illustere Unsolved Mysteries aan de slag, Tonke Dragt wil de Netflix-versie van haar boek absoluut nog meemaken en de trailer van Paris is Us is verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Producenten Stranger Things maken nieuwe serie

Shawn Levy (foto, rechts) en Josh Barry, die we allebei kennen als producers van Stranger Things, gaan samen aan de slag met een nieuwe serie. Samen met John Cosgrove, Dunn Meurer en Robert Wise wordt Unsolved Mysteries nieuw leven in geblazen. De serie was tot 2010 te volgen via de televisie en keert nu als Netflix Original terug. Het eerste seizoen telt twaalf afleveringen en focust zich op een mysterie om onderzoekers te helpen om de lange openstaande zaken te kunnen sluiten.

Tonke Dragt wil De Brief voor de Koning nog zien

Het zeer bekende jeugdboek De Brief voor de Koning van Tonke Dragt krijgt een serie op Netflix. Door die serie kan het boek van de inmiddels 88-jarige schrijfster een nieuw publiek bereiken. “Ik kon het pas geloven toen ik het in de krant las”, reageerde Dragt tegenover EenVandaag over de verfilming. De laatste tijd is ze erg ziek geweest “Ik ben erg benieuwd naar de serie. Ik wil zeker blijven leven tot 2020 om de serie nog te kunnen zien.” Producent Paul Trijbits werkt momenteel aan de serie.

Trailer: Paris is Us

Netflix heeft een trailer naar buiten gebracht van Paris is Us. Een releasedatum hebben we nog niet voor de film, maar we krijgen wel alvast een beeld van de serie. Paris is Us laat de grens tussen dromen en werkelijkheid zien bij een verliefde jonge vrouw tijdens de sociale spanningen, protesten en tragische gebeurtenissen in Parijs.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
The Hunger Games: Mockingjay Part 2 Actie 2015 6.6
I.T. Thriller 2016 5.4
Gods of Egypt Actie 2016 5.4
Belle & Sebastiaan Avontuur 2013 6.9
À Bras Ouverts Komedie 2017 5.4
In Fear Thriller 2013 5.5
Belle en Sebastiaan: Het avontuur gaat verder Avontuur 2015 6.5
Eva Drama 2018 4.7
Child 44 Crime 2015 6.5
The Lazarus Effect Horror 2015 5.2
The Gunman Actie 2015 5.8
The Last Witch Hunter Actie 2015 6.0
The Divergent Series: Allegiant Part 1 Actie 2016 5.7
Weissensee (3 seizoenen) Drama 2016 8.2
Justice Drama 2019

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van Yesterday

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?