Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe Netflix-film Dwayne Johnson, making of Umbrella Academy

De opnames van de nieuwe Netflix-film van Dwayne Johnson zijn al van start gegaan. Daarnaast komt er een boek rondom de making of van The Umbrella Academy en maakt Ben & Jerry’s een nieuwe ijssmaak met een ode aan Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Opnames nieuwe Netflix-film Dwayne Johnson gestart

Dwayne Johnson heeft bevestigd dat de opnames van zijn nieuwe Netflix-film van start zijn gegaan. De film heet Red Notice en is een actiekomedie met rollen voor Gal Gadot en Ryan Reynolds. Het project lag al langere tijd op de plank en werd onder meer aangekondigd door Universal. Daar kwam het project echter niet van de grond en uiteindelijk ging Netflix er alsnog met de rechten vandoor. Een releasedatum is nog niet bekend.

Umbrella Academy van Netflix krijgt making of-boek

Dark Horse heeft aangekondigd dat The Umbrella Academy een making of boek krijgt. Daarin krijgen we een kijkje achter de schermen bij de serie. In het boek vind je onder meer behind-the-scenes plaatjes en commentaar rondom de serie. Het boek bestaat uit meer dan tweehonderd pagina’s die het wachten op seizoen 2 net iets makkelijker maken. Het boek komt vanaf 7 juli beschikbaar.

Nieuwe smaak van Ben & Jerry’s op de markt

Ben & Jerry’s heeft een gloednieuwe ijssmaak aangekondigd. Het gaat om een smaak waarmee ze een ode brengen aan Netflix. Onder de naam Netflix & Chill’d kan voortaan iedereen op een leuke manier naar zijn of haar favoriete Netflix-serie kijken. Voor het ijsje is gekozen voor de smaak pindakaasijs met stukjes brownie en zoet-zoute pretzel swirls. De nieuwe Ben & Jerry’s smaak is in de Verenigde Staten al beschikbaar, maar is in Nederland nog niet gespot.

Verwijderalarm: It en Zwartboek voeren de lijst aan

Het Netflix Verwijderalarm zit weer in een tussenweek waardoor de lijst vrij beperkt is. Toch staan er een aantal titels in, met name films, die erg de moeite waard zijn om de komende dagen nog even snel op te zetten.

Lees alles over Verwijderalarm

Altered Carbon is in februari terug met seizoen 2

Het tweede seizoen van Altered Carbon is aangekondigd door Netflix. Vanaf 27 februari zal het nieuwe seizoen van de sci-fi serie te zien zijn op de streamingdienst. Dat is twee jaar na de lancering van de reeks.

Lees alles over Altered Carbon

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Supergirl (4 seizoenen + S05E10) Actie 2019 6.4
Word Party (4 seizoenen) Kinderen 2016
Fortune Feimster: Sweet & Salty Stand-up 2020
What Did Jack Do? Drama 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?