Netflix Daily

Netflix Daily: The Flash vertraagd, mogelijk meer Riverdale spin-offs

We moeten langer wachten op The Flash dan eerder gedacht. Het slotseizoen van de reeks is met één week vertraagd. Daardoor gaat hij pas in maart van start. Ondertussen komen er mogelijk wel meer nieuwe spin-offs van Riverdale.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

The Flash met een week vertraagd

De release van het zevende seizoen van The Flash wordt met een week vertraagd. Het slotseizoen van de DC-serie zou eigenlijk op 23 februari van start gaan, maar die releasedatum gaat niet gehaald worden. In plaats daarvan mogen we de nieuwe aflevering van de serie op 2 maart verwachten. Naar verwachting volgt de aflevering daarna ook snel op Netflix. Gedacht wordt aan een release twee dagen later, op 4 maart.

Mogelijk meer Riverdale spin-offs op komst

Het vijfde seizoen van Riverdale is inmiddels van start gegaan, maar ondertussen wordt ook gedacht aan nieuwe spin-offs van de serie. Mark Pedowitz vertelde erover met Deadline. “Ik weet dat Roberto Aguirre-Sacasa op de langere termijn erover nadenkt om Riverdale voort te zetten.” De vorige spin-off, Katy Keene, werd al na één seizoen geannuleerd.

Netflix vernieuwt Bridgerton officieel voor tweede seizoen

Het hing al een paar dagen in de lucht, maar het hoge woord is er nu echt uit: Bridgerton is vernieuwd voor een tweede seizoen. De serie staat wel wekenlang hoog in de top 10 van Netflix. Het leek dan ook een kwestie van tijd tot bekend werd dat er een vervolg zou worden besteld en dat is nu officieel gedaan.

Lees alles over Bridgerton

Outlander seizoen 5 komende maand op Netflix

Outlander seizoen 5 is aangekondigd door Netflix. Eén van de meest geliefde romantische series liet lang op zich wachten, maar nu kon de streamingdienst eindelijk het goede nieuws brengen. Komende maand zal het vijfde seizoen van Outlander te zien zijn op Netflix.

Lees alles over Outlander

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Dix Pour Cent (4 seizoenen) Komedie 2015 7.9 2021-01-21
Riverdale (4 seizoenen + S05E01) Drama 2021 7.4 2021-01-21

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?