Netflix Daily

Netflix Daily: Toekomst One Day at a Time onzeker; The 100 seizoen 7

One Day at a Time wordt waanzinnig goed beoordeeld, toch blijkt het zeer onzeker of er wel een vierde seizoen gaat komen. The Punisher gaat op zeker niet verder en dat heeft voor een woedende Eminem gezorgd. En The 100 zou al een zevende seizoen kunnen krijgen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Toekomst One Day at a Time onzeker

De toekomst van One Day at a Time is onzeker. De serie werd recent voorzien van zijn derde seizoen, maar het is de vraag of het daar bij gaat blijven. Gloria Calderón Kellett, schijfster, uitvoerend producent, co-showrunner, regisseur en acteur van de serie, heeft een gesprek gehad met Netflix. De streamingdienst zou haar hebben laten weten dat men van de show houdt en blij is hoe een ondervertegenwoordigd publiek ermee bereikt wordt. Toch zou One Day at a Time meer kijkers nodig hebben en laat Gloria weten: “Ze gaan snel beslissen. Ik wenste dat ik er meer vertrouwen in had.”

The 100-makers denken al hardop over zevende seizoen

Alhoewel het zesde seizoen van The 100 nog moet worden uitgezonden bij The CW, ziet het er nu al goed uit voor de toekomst van de serie. Jason Rothenberg heeft al plannen voor een zevende seizoen klaar liggen, zo werd duidelijk tijdens de Television Critics Association.

Netflix haalt succesvolle The Wandering Earth binnen

Netflix heeft de rechten van de succesvolle film The Wandering Earth aangekocht. De Chinese film heeft in minder dan tien dagen tijd al 3 miljard yuan (zo’n 393 miljoen euro) opgeleverd. Binnenkort kunnen we de film over een groep Chinese astronauten die de wereld proberen te redden ook op Netflix verwachten.

Eminem woedend op Netflix

Eminem is woedend op Netflix nu duidelijk is geworden dat The Punisher is geannuleerd. De Marvel-serie stond hoog op het favorietenlijstje van de rapper en hij baalt er dan ook van dat er geen nieuwe seizoenen meer komen. Op Twitter stuurde hij een bericht naar Netflix waarin hij vertelde dat de dienst het verpest heeft door The Punisher te cancellen.

Deze films en series komen in maart

Maart staat alweer bijna voor de deur en we kunnen weer heel wat nieuwe titels verwachten. Zo begint de maand gelijk goed met op 1 maart de Nederlandse series De Affaire en Overspel. Ook worden in de eerste helft van maart meerdere films van Jurassic Park en Despicable Me toegevoegd.

Bekijk alles wat gaat komen

Trailer Losers verschenen

Er is weer een nieuwe documentaire-serie onderweg naar Netflix. Een eerste trailer daarvan is nu op YouTube verschenen. Het gaat om de serie Losers, waarin wordt laten zien hoe we om kunnen gaan met nederlagen in een wereld waarin alles om winnen draait. Sporters die een pijnlijke nederlaag kunnen omdraaien in een overwinning wordt gevolgd.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Grace of Monaco Drama 2014 5.7
Solace Thriller 2015 6.4
The Intent 2: The Come Up Drama 2018 3.6
The Drug King Crime 2018 5.7

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?